Woezel

IMG_2239

Velen hebben het waarschijnlijk al voorbij zien komen op Instagram: PAWsome heeft er een nieuw familielid bij! Say hi to Woezel! :D Dit kleine chocolade beertje komt over een maandje bij mij (Milou) wonen. Oh, wat hebben we er zin in!

Niet lang geleden zei ik nog dat we bijna waren gezwicht voor een kitten, maar het uiteindelijk toch niet hadden gedaan. ‘Goed is goed’ waren mijn eigen worden. Dit ging namelijk om een cinnamon kitten en ondanks dat die ook súper leuk zijn, was dat niet de kleur waar wij zo enthousiast over waren. Maar ja, een kitten is altijd schattig en je wordt verleidt door hun lieve koppies. We namen daarom het besluit om het niet te doen, omdat we er niet helemaal achterstonden.

Op dat moment was het enige chocolade kitten namelijk in optie bij de cattery zelf. Niet veel later kreeg ik van haar te horen dat hij tóch vrij was gekomen… Er was een kleine twijfel (we hadden ons er tenslotte op ingesteld dat onze vier meiden samen zouden blijven) maar al heel snel namen we toch de optie op dit kitten.

IMG_2248

De volgende dag ging ik kijken en je raad het al: verliefd. Een naam hadden we al (toevallig die week ervoor besproken, mochten we toch óóit een kater kopen) en we vonden ‘m ook echt bij dit beertje passen, de kleine Woezel! De dag daarna ging mijn vriend ook mee naar de cattery en toen stond het vast: Woezel komt naar ons!

IMG_2315

Woezel is super aanhankelijk en lekker rustig. Hij vindt het totaal niet erg om opgepakt te worden en lig gerust een half uur op mijn schoot te slapen (zoals de foto hierboven). Heerlijk, zo’n aanhankelijke kroel kat!

Woezel is nu 8 weken oud en over ongeveer 5 weken komt hij bij ons wonen. Eind juli, dus! Het wordt een diep donkere chocolade kater met oranje ogen. Zijn kleur wordt met de week intenser, heel erg leuk om te zien.

IMG_2242

Wij kunnen hier thuis echt niet wachten tot het kleine bolletje hier rond huppelt! Gelukkig weet ik dat de vier meiden helemaal niet moeilijk zijn met andere katten (we krijgen regelmatig visite), dus ik heb er vertrouwen in dat het goed komt!

Dus, vanaf nu twee katers in de redactie van PAWsome! Woezel komt Balou versterken. :-)

You May Also Like

6 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge