Whiskas Commercial 2015


De nieuwe commercial van Whiskas is te zien op internet! Misschien hebben jullie ‘m al voorbij zien komen de afgelopen tijd. Ik wel, en van het weekend werd ik er nog een keer op geattendeerd door Tedje, want de commercial is zoooo lief! Je ziet allemaal kleine mini Lieve’s rondlopen, en bij het beeld van het kleine frummeltje in de hand met dat lieve ‘prrrrr’ op de achtergrond… Ik smelt! Zou er bijna nog ééntje bij nemen. ;-)

Wat vinden jullie van de nieuwe commercial van Whiskas?

Bron afbeelding

You May Also Like

3 Comments

  1. 1
  2. 2

    Smelt……. Mijn ‘Lieve’ heet Dribbel, is een heerlijk speelse, eigenwijze en aanhankelijke kater en ik geniet elke dag van hem! Net zoals ik geniet van deze site :-)

  3. 3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge