Welkom op PAWsome.nl!

collagewelkomHi! Leuk dat je onze blog komt bezoeken. Je kent ons misschien al wel, wij zijn Milou (van LifestyleLou) en Manon (van LittleWonderWorld). Al een tijdje hebben we veel contact samen en we kletsen -natuurlijk- het meest over onze harige vriendjes. We hebben veel raakvlakken en raken niet uitgepraat over alle avonturen die onze katten meemaken.

Het begon een beetje als een grapje: “We moeten een blog beginnen over onze katten!”
We waren aan het grappen via WhatsApp met wat voor artikelen er dan op onze zogenaamde blog zouden verschijnen. We werden allebei wel heel erg enthousiast en besloten toen om gewoon de stoute schoenen aan te trekken. We brainstormden wat en al snel werd PAWsome.nl geboren! PAWsome, de naam zegt het al: onze kattenblog is gewoon de allertofste die er is. Life’s better with a cat. Or seven.
Wil je meer over ons of de katten lezen? Check dan even de over ons pagina.

Wat kun je verwachten op PAWsome.nl?
Iedere maandag, woensdag, vrijdag én zondag verschijnt er om 6.00u een artikel online. Dit kunnen serieuzere blogjes zijn met informatieve teksten, gezellige kletspraatjes, battles van verschillende producten… Ook hebben we een speciaal testpanel: de zes dametjes Lieve, Liz, Lush, Cato, Bouli en Bo en de opperkoningkater Balou. Zij zullen uiteenlopende producten gaan testen voor de reviews, denk hierbij aan snoepjes, mandjes, speelgoed etc.
Daarnaast willen we ook JOUW kat(ten) in het zonnetje zetten. Heb jij een kat of meerdere katten die jij wel wilt zien schitteren op PAWsome.nl? Schroom dan niet en stuur een mailtje naar info@pawsome.nl!

Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in en we zijn al druk aan het bloggen geslagen. Heb jij nog tips, opmerkingen, aanmerkingen, leuke ideetjes of wil je iets kwijt? Laat het dan zeker even achter in de comments.

Oja: volg jij ons ook al op Instagram (@pawsomenl), Twitter en Facebook? Zo niet, dan moet je dat zéker even doen!

You May Also Like

19 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 4
 4. 5

  Met plezier de eerste verhalen gelezen, zo leuk! Ontzettend goed idee! Als ik Jacob, lilac Brits korthaar katertje, heb, zal ik de verhalen alleen maar leuker gaan vinden en ook mijn verhalen willen delen in de reacties.

  Liefs, een andere crazy catlady (toekomstige kitten mama)

 5. 7

  Oh zoooo ontzettend leuk! Ik ben een groot kattenliefhebber, maar mijn man is allergisch. Ik zeg wel eens voor de grap: Zodra jij in je kist ligt rij ik naar het asiel. Nou ja, voor de grap… Dat is natuurlijk wel echt zo, maar ik hoop wel dat dat nog een jaar of 40 duurt of zo. :-)
  Marion onlangs geplaatst…Onsamenhangend RelaasMy Profile

 6. 8

  Whoop Whoop jullie zijn online! Erg leuk dit! Zelf geen katten in huis, maar die komen er later vast wel! T’lijkt mij er leuk om alle artikelen te lezen op jullie blog! Ik weet zeker dat er meerdere mensen zijn die dit ook geweldig vinden! Heel veel succes meiden en tot snel!

 7. 9
 8. 10
 9. 11
 10. 13
 11. 14
 12. 15

  Leuk dat jullie samen het besluit hebben genomen deze website te lanceren! (:
  Ik heb drie katten, eentje daarvan is doof (volgende maand wordt hij 1 jaar). Dus ook hier is het een gezellige boel.

 13. 16
 14. 17

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge