Update Woezel

huis5

Woezel is in de vier maanden tijd dat hij bij ons is gegroeid naar een flinke kerel. Waar hij eerst nog een inimini choco van 1,2 kg was, komt hij nu al gelijk aan zijn zusje Cato – of zal ik tante Cato zeggen? Dat is ze tenslotte wel. :’) Hieruit kun je opmaken dat Woezel een flinke eter is. En dan bedoel ik ook flínk. Niets is meer veilig voor de dames, als wij er niet bij blijven staan duwt hij zo de rest aan de kant en vreet hij alles op.

Daarbij komt hij ook aan voldoende lichaamsbeweging. Wat is Woezel druk zeg! Haha. Ik was even vergeten hoe druk een kitten kon zijn, maar Woezel telt voor twee. Met al die ‘oudere’ dames in huis zorgde hij wel voor een frisse wind, maar je kunt begrijpen dat hun hier niet altijd op zitten te wachten. De enige die altijd wel flink met ‘m speelt is Liz. De rest gaat gelijk in bitch-modus: laat me met rust! Mauw. Ja, Lush is ondertussen alweer 3,5 en geniet gewoon meer van het chillen in haar mandje. Ze speelt wel wanneer ze dat zelf wil. Dat zorgt er natuurlijk ook wel voor dat Woezel flinke boevenstreken uithaalt in huis. Ondanks dat er tig speeltjes in huis liggen is de rest van het interieur natuurlijk veel interessanter.

fs

 

In het begin was hij echt een kroelkont. Je hoefde maar naar ‘m te kijken en hij begon al te pruttelen. Tegenwoordig is dat niet meer zo, helaas. Hij is veel te druk met spelen en ontdekken. Opgepakt worden vind hij alleen maar leuk als er iets te zien valt. Maar ‘s avonds is de pruttelmachine weer terug: hij komt áltijd met ons knuffelen en slapen. (Soms midden in de nacht om 04:00 uur, dat is wat minder leuk, maarja kan ik alvast wennen voor de baby ;-) )

Verder is het diegenen die mij op social media volgen vast niet ontgaan dat Woezel al een keer een duik in bad heeft genomen. Sukkel. Iedere keer wanneer ik in bad zit komt hij op de badrand zitten en wil hij spelen met de bubbels… Dat moest een keer mis gaan! Of hij er van geleerd heeft? Welnee, gisteren zat hij gewoon weer gezellig met de bubbels te spelen.

Share This Story

Onze katten

You May Also Like

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge