Uit de oude doos


Vroegah, toen ik aan het oriënteren was op de Brits Korthaar omdat ik er zelf graag eentje in huis wilde nemen, heb ik tig filmpjes op YouTube gekeken van dit prachtige ras. Welke kleuren bestonden er? Wat vond ik mooi? Welke gekke dingen doen ze allemaal? En hoé lui zijn ze eigenlijk wel niet? Ik heb alles voorbij zien komen.
Toen ik later alweer een tweede kitten aanschafte ben ik zelf ook zo’n filmpje gaan maken. Deze staat ondertussen alweer drie jaar online en is vaak bekeken. Leuk detail: dankzij mijn filmpje hebben al meerdere mensen de cattery benaderd omdat ze Lieve zo’n schatje vinden. (inmiddels heeft zij geen Black Silver Tabby’s meer helaas!)

Wat vinden jullie? Lief he.

Share This Story

Onze katten

You May Also Like

3 Comments

 1. 1

  Supermooi en lief inderdaad. Toch vind ik het persoonlijk altijd erg jammer dat mensen bij fokkers kopen en niet een katje in het asiel halen. Daar zitten ook heel veel mooie lieverds. 😉

 2. 2
 3. 3

  Superlief :)
  Sinds kort ben ik ook een Kattensite begonnen Milou
  Neem eens een kijkje zou ik zeggen :)

  Groetjes en een heel fijn weekend,
  Yvonne

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge