Tip: Pawshake dieren oppas

Schermafbeelding 2015-04-16 om 23.09.13

Vandaag heb ik een leuke tip voor jullie! Een tijdje geleden werd ik geattendeerd op de website Pawshake. Pawshake is een website waar je oppassers kunt vinden voor jou kat (of hond), wanneer jij een keertje op vakantie gaat en jouw familie of vrienden geen tijd hebben om op jouw beestje te passen. Op pawshake vind je alleen lieve, betrouwbare en verzekerde dierenliefhebbers die jouw dier jullie behandelen zoals jij of je familie dat zouden doen! Het is heel simpel: Je meld je aan op pawshake.nl, je zoekt of er een oppas in de buurt zit, checkt of ‘ie beschikbaar is, zoekt contact met de petsitter en boekt online. Wanneer je je bevestiging binnen hebt kun je met een gerust hart op vakantie en terwijl jij van de zon geniet (bijvoorbeeld) krijg je smsjes met foto’s om te zien hoe het met je kat gaat. Leuk toch? Lees hier meer over Pawshake en hoe het precies te werk gaat.

Schermafbeelding 2015-04-16 om 23.06.38
Was jij al bekend met Pawshake?

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

    Oh wat fijn dat ik hier nu vanaf weet. Het is niet zo makkelijk om een oppas voor een pitxstaf te vinden, laat staan een kennel. En voor de kat is het ook fijner dat ze samen kunnen blijven.

    Ik heb de Site gelijk bij me favorieten gezet!
    Angeline onlangs geplaatst…Recept: preischotelMy Profile

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge