Tip: Krabmeubel ‘Relax’

IMG_2749

Dit mandje ziet er op het eerste gezicht misschien een beetje gek uit, maar ik kan je vertellen: dit mandje is een HIT bij katten! Hoe vaak is het onderwerp ‘katten en dozen’ wel niet voorbij gekomen? Nou, dit mandje van karton staat gelijk aan een kartonnen doos: heaven.

De katten kunnen in het mandje liggen, ze kunnen er aan krabben én er zit catnip bijgevoegd wat je in de openingen van het karton kunt strooien (hij is aan de onderkant gesloten!). Dit alles bij elkaar zorgt voor de favoriete chill plek voor je kat(ten). Alle zachte mandjes in huis kijken ze niet meer naar om.

IMG_2747Je kunt dit krabmeubel kopen op Zooplus voor €8,99. Hij gaat zeker een aantal weken mee (of zelfs langer! Ligt er aan hoe jouw kat er mee om gaat). Op een gegeven moment komen er wel stukjes karton los te zitten, maar dit valt erg mee.

Ps. vinden jullie Cato d’r gezicht niet geniaal? Ze is helemaal ‘High’ van de catnip. :’) lol.

 

You May Also Like

2 Comments

  1. 2

    Haha wat een mooi hoofd heeft ze er bij! Ik heb een aantal maanden terug ook dat mandje besteld omdat Phoenix inderdaad steeds in dozen gaat liggen slapen. We hebben het mandje achter ons bed gezet zodat hij daar in kan slapen ’s nachts (dan mag hij niet in de woonkamer) en hij ligt lekker de hele nacht te slapen. Lekker opgekruld anders past het niet want het is voor een maine coon een vrij klein mandje. Als mijn vriend ’s ochtends uit bed komt moet hij hem vaak wakker maken omdat hij zo heerlijk ligt te slapen. We merken Phoenix niet meer ’s nachts sinds hij dat mandje gekregen heeft. Heerlijk!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge