Strikjes voor de poes

Kennen jullie Koda en O’Neill al? Twee superleuke Brits Korthaar broertjes met een eigen instagramaccount @britishbrothers. Hun baasje Lauri is ook heel erg leuk want zij verkoopt namelijk handgemaakte strikjes voor om het halsbandje van je kat! Wij mochten beiden 2 strikjes uitkiezen en twee dagen later lag het pakketje al in de brievenbus. Kijk je mee naar de leuke foto’s? (Oja, scroll even helemaal naar onder voor een leuke korting ;).)

baloustrik
Voor Balou koos ik de witte strik uit met de rode hartjes. Staat ie niet schattig? Door z’n dikke vacht valt het strikje een beetje weg maar hij staat toch super leuk! Matcht mooi met zijn grijze vachtje.

boulistrik
Voor ons Boulimeisje werd het dit strikje met bloemetjes. Ik vind het strikje zo scheef in de nek wel heel schattig staan, vooral bij echte damespoezen ;). Ik vind het echt zo schetig hahaha.

bostrik1
Bo moest ook even model staan en dat kon ze goed! Bij Bo zie je het strikje veel beter zitten omdat zij kortharig is. Ik vind dat rood/witte heel leuk staan bij haar lilac vacht. Het strikje onder de kin staat lekker ondeugend en zo in de nek weer heel schattig…

bostrik2
Nohhhh, kijk dan hoe cute ze is! Echt een modelpoes. Leuk zijn ze hè?! Even voor de duidelijkheid: je koop alleen het strikje, het halsbandje moet je er zelf nog bij om doen. Gelukkig had ik nog halsbandjes liggen die perfect matchen met de strikjes.

strikjesliz
Voor de lilac zusters van Milou kozen we het zwart-witte sterren strikje uit. Het staat ze echt geweldig! Liz was het perfecte model. Het was even wennen voor d’r omdat ze nooit een halsbandje om heeft, maar al snel stond ze mooi te poseren voor de camera. ;-)

strikjeslush
Lush was gisteren jarig dus kozen we voor het ballonnen strikje! Wat een leuk ding, zeg! Je kunt ‘m hergebruiken voor iedere verjaardag, ideaal.

Wil jij nou ook zo’n supertof strikje? Klik hier voor de Etsy shop. Voor de bezoekers van PAWsome heeft Lauri een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt! Vul bij je bestelling “pawsomenl” in en klaar is Kees.

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge