STELLING: Loslopende katten

Schermafbeelding 2016-03-14 om 16.02.15Ben jij het eens of oneens met de volgende stelling? Laat het achter in de reacties!

Katten mogen niet buiten eigen terrein loslopen.

Wat vind jij? Vind jij het oké dat jouw loslopende buitenkat in de tuin van de buren poept? Of kan jij je wel vinden in deze stelling dat je je kat op eigen terrein houdt en zo de buurt geen “overlast” bezorgd?

Share This Story

Lifestyle

You May Also Like

6 Comments

 1. 1

  Ik ben fan van katten, maar helaas zijn zowel mijn vriend als ik er hartstikke allergisch voor. Van mij mogen de katten uit denomgeving daarom best in onze tuin komen, dat vind ik wel gezellig. Maar aangezien ze niet komen om gezellig te doen, ben ik het wel eens met de stelling. De katten poepen in mijn netjes aangelegde tuin en graven kuilen tussen mn plantjes… Ja, dat vind ik niet zo fris. Zeker niet met een baby’tje straks 😔
  Ik weer katten uit mijn tuin en als ik ze gezellig bij me wil hebben, ga ik wel op bezoek bij iemand 😅

 2. 2

  Ik heb zelf 4 katten mogen niet buiten
  Als je katten heb moet je ze binnen laten of alleen buiten in je eigen tuin of balkon
  Daar moet een andere geen last van hebben
  En als je ze buiten laat en ze worden dood gereden vind ik dat je eigenschuld dan had je ze maar binnen moeten laten
  En elke kat kan je leren om binnen te blijven

 3. 3

  Wij hebben er 2 die wel buiten lopen, tot de zomer, daarna gaat het slot op de tuin haha en dan kunnen ze niet meer verder dan onze eigen tuin. Ben veel te bang dat ze aangereden worden, maar wil ze ook niet altijd binnen houden omdat ze het al gewend zijn om naar buiten te gaan. Dus gaan we de tuin afzetten in de zomer en dan mogen ze daar lekker spelen.
  Jessica onlangs geplaatst…Hiep Hiep Hoera!My Profile

 4. 4

  Ik ben het er niet mee eens, maar wij wonen dan ook in een relatief rustige wijk waar heel veel katten buiten rondlopen, zo ook die van ons. 2 van de 4 komen eigenlijk niet verder dan onze tuin, maar vooral de jongste gaat graag op onderzoek. Tja, ik ben niet anders gewend. Onze katten komen al buiten sinds voordat ik geboren was dus ik “ontdekte” sowieso pas vrij laat dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om katten los rond te laten lopen.
  Nienke onlangs geplaatst…Mijn Bucketlist #1My Profile

 5. 5
 6. 6

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge