STELLING: Goedkoop kattenvoer

image6_3

Stelling van de week:

“Goedkoop voer voor je kat(ten) is slecht. Je moet duurder voer geven zoals Royal Canin of Hill’s.”

Wat vind jij? Laat je reactie achter bij de comments!

Share This Story

Food, Informatief

You May Also Like

10 Comments

 1. 1

  Ik merk een duidelijk verschil. Ik ben een tijdje overgegaan naar Smulla’s. Maar de poep begon steeds meer te stinken (bahbah), ze poepten veel meer, en ze aten meer, alsof het minder goed vult . Zuiniger is het zeker niet.
  Nu weer terug naar Hills en de poep stinkt niet meer, de keutels zijn kleiner en ze eten weer normale porties. En ze doen het er prima op, eten met smaak, hebben energie, vacht ziet er gezond uit. Dus ik kies idd voor Hills.

 2. 2
 3. 3

  Het gaat niet zozeer om goedkoop of duur, het gaat om de samenstelling. Soms is goedkoper voer daardoor daadwerkelijk beter. Meestal is goedkoper voer zelfs beter dan RC en Hills, twee merken die nou niet bepaald goed voer produceren voor de hoofdprijs.

  Goed kattenvoer bevat geen graan en niet of nauwelijks andere plantaardige bestanddelen. Een kat is immers een carnivoor, wat moet die met tarwe, mais, rijst en aardappels?

  Ik voer overigens vers.

 4. 4
 5. 5

  Onze poezen eten Royal Canin. Zij vinden het erg lekker, ik vind dat de kattenbak er niet van stinkt. Ze zien er prima uit en hun vacht glanst erg mooi! Ik geef overigens alleen droog voer. Volgens de dierenarts is dit beter en kan hij dit goed zien aan hun gebit. Onze poezen kregen steeds dunne ontlasting als ze wel iets anders te eten kregen.

 6. 6

  Ik geef alleen maar goedkoop voer. Helaas weigert mevrouw veel merken te eten omdat de brokken te groot zijn. Bijna zou ik weer aan het kittenvoer moeten omdat de brokken mooi klein zijn. Helaas kunnen we alleen maar afwisselen tussen de brokken van de Action of de AH excellent brokken. De rest wordt niet door mevrouw gewaardeerd.
  Jessica onlangs geplaatst…Webshops #1 – Haken enzoMy Profile

 7. 7

  Mijn kat Irem is 11 jaar en volgens de dierenarts supergezond. Ze krijgt alleen droogvoer, en dan meestal van Purina. Niet het goedkoopste maar zeker ook niet het duurste merk. Ik kan me voorstellen dat je voor een kat met specifieke gezondheidsklachten duurder speciaalvoer koopt, maar voor een normale gezonde kat maakt het naar mijn ervaring niet uit wat voor merk je ze geeft.
  Wendy onlangs geplaatst…For the love of pinkMy Profile

 8. 8

  Ik ben nog steeds een beetje zoekende voor Mauws en Mimi. Ik wissel het nog vaak af. Ik geef ze vooral wat ze lekker vinden. Ze vinden Royal Canin wel een stuk lekkerder, maar is ook wel veel duurder.

 9. 9

  Onze kat krijgt Sanimed, een voer wat alleen bij de dierenarts verkocht word. Heb wel ander voer geprobeerd maar merk toch dat ze daar echt van vreet, haar drollen zijn 2x zo groot en het stinkt de bak ook. Ook merk ik het aan haar vacht, met goedkoper voer heeft en een doffe en vettige vacht. Voor ons geen goedkoop voer meer, maar we zijn heel blij met het voer Sanimed.
  Aranka onlangs geplaatst…Maybelline Baby Lips Balm & BlushMy Profile

 10. 10

  Ik geef al een jaar caro croc. Een vriend van mij werkt in diervoeding en heeft zelfs een studie ervoor gedaan. Hij zegt dat dit zelfde kwaliteit was als RC. Zit niets extra’s in, gewoon wat een kat nodig heeft en geen overbodige granen en groentes. En het is heel fijn voor je portemonnee. 17 kg is 30 euro, en doe er bijna 3 kwart jaar mee.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge