Snoepjes voor katten met blaasgruis

Zoals jullie misschien wel weten heeft onze Balou last van blaasgruis gehad. Hij zit nu op speciaal voer (de andere twee dametjes trouwens ook) en hij mag daarom niks anders meer hebben qua voer/snoepjes. Het mag wel, maar hierdoor heeft de werking van het speciale voer geen nut meer en dat willen we natuurlijk niet.

Nu was ik op zoek naar snoepjes die je mag geven als je kat op een speciaal dieet zit bijvoorbeeld voor blaasgruis zoals Balou. Na rondvragen en Googlen kwam ik op deze snoepjes. Het zijn de treats van Trovet en deze snoepjes mag je geven aan dieren die op een speciaal dieet zitten. Je kunt ze kopen bij de dierenarts of online via MedPets bijvoorbeeld.

snoepjes blaasgruis

Ik wilde deze tip met jullie delen want ik ‘miste’ het om mijn katjes een snoepje te geven. Ik vond het niet eerlijk als ik Bo en Bouli wel gewoon snoepjes gaf en Balou niks of zou foppen met gewone brokjes. Nu kan ik weer naar hartenlust mijn poezenbeesten verwennen met iets lekkers!

Hebben jullie nog andere tips voor dieetsnoepjes?

You May Also Like

1 comment

 1. 1

  Granen (tarwe, mais), plantaardige eiwitextracten (maisgluten), vis en visbijproducten, plantaardige bijproducten (cellulose, inuline), oliën en vetten (pluimveevet), gist, mineralen, vlees en dierlijke bijproducten (gehydrolyseerde kippenlever).

  dit zijn de ingrediënten van het snoepje. Je kan je kat best af en toe een snoepje geven en het heft niet meteen de werking van het voer op. Het voer geeft de kat extra stoffen voor zijn urinewegen en deze lossen niet op door snoepjes.
  Deze snoepjes bestaan uit granen en vleesafval.(dierlijke bijproducten).
  Top snoepjes van orijen zijn de gevriesdroogde snoepjes, dit is puur vlees.

  Samenstelling:
  verse kippenlever 24%, verse kalkoenlever 24%, vers kipvlees 24%, vers kalkoenvlees 24%, verse graatvrije bot 4%
  yummy!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge