Purrfect presents: webwinkel Pinguins and Cats

catsandpinguins2
Met de feestdagen weer voor de deur is iedereen op zoek naar het perfecte cadeau voor in de juten zak of voor onder de kerstboom. Wij gaan de komende weken tot aan de kerst in de rubriek Purrfect Presents zoveel mogelijk cadeautips geven voor echte kattenliefhebbers én natuurlijk voor onze wollies zelf. We gaan de leukste gadgets (CATgets) verzamelen, kekke hebbedingetjes en de zachtste mandjes.

Pinguins and Cats

Van de webshop Pinguins and Cats mochten wij iets leuks uitkiezen. Deze webshop zit BOMvol leuke katten items, de naam is niet voor niets zo gekozen. Dit zegt de eigenaresse van de webwinkel er zelf over: ‘Het toeval heeft het zo gebracht dat de eigenares van deze webwinkel zowel pinguïns als katten heel leuk vindt en graag allerlei spullen met deze motieven koopt en nog liever krijgt. Aangezien zoeken naar cadeautjes met katten-of pinguïnmotieven voor vrienden en familie meestal veel kopzorgen betekent, kwam snel het reddende idee opduiken: een unieke webwinkel, helemaal in het teken van deze vrolijke beesten.‘ Dus, genoeg toffe dingen te vinden en dus erg last voor ons om te kiezen.

Milou koos voor een eetset met kattenkopjes van Atomic Soda. Inmiddels heeft Milou een zoontje van bijna 9 maanden en hapt hij al lekker weg. Als zoon van een kattenliefhebster kun je er dus op rekenen dat je ook eetset vol met katten zit! ;-) De eetset bestaat uit een bordje, kom, beker en een lepel. Allemaal met subtiele zwarte kattenkopjes en het wordt opgevrolijkt met (met name) de kleur oker geel. Heel bijzonder en erg leuk! (ook Cato vond het erg interessant!)
catsandpinguins

Toen Manon de vrolijke krulkat knuffel zag was haar keuze snel gemaakt. Met een dochtertje op komst past deze lieve krulkat perfect in het toekomstige babykamertje! De achterkant is roze en de knuffel is met de hand gemaakt door de Hongaarse Nóra van 100% wolvilt en gevuld met polyesther.
catsandpinguins3

Éva – de eigenaresse van de webwinkel – heeft helemaal gelijk toen ze zei dat haar webwinkel uniek is en in teken staat van vrolijke beesten. Wij zijn allebei erg blij met onze nieuwe aanwinsten. Ze zijn erg origineel, niet een exemplaar wat je in ketens terug vindt en dus bij iedereen in huis staat. Dat maakt het toch iets specialer!

Kende jullie de webwinkel Pinguins and Cats al?

You May Also Like

2 Comments

  1. 2

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge