Purrfect presents: Speelhengel van Finn’s choice

Finn8

Met de feestdagen weer voor de deur is iedereen op zoek naar het perfecte cadeau voor in de juten zak of voor onder de kerstboom. Wij gaan de komende weken tot aan de kerst in de rubriek Purrfect Presents zoveel mogelijk cadeautips geven voor echte kattenliefhebbers én natuurlijk voor onze wollies zelf. We gaan de leukste gadgets (CATgets) verzamelen, kekke hebbedingetjes en de zachtste mandjes.

Finn’s Choice

Onlangs werden wij benaderd door de webshop Finn’s Choice of het ons misschien leuk leek om de speelhengels te testen. Hier zeggen wij (en vooral onze katten) geen nee op! Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar hier thuis worden ze helemaal wíld van speelhengels en vooral als er veren aan zitten. Het lijkt wel of ze dan letterlijk op jacht gaan en zodra ze het te pakken hebben laten ze ook haast niet meer los. En zo zijn er dus nog wel meer katten, ook Finn! Finn is een Brits Korthaar en zijn baasje besloot zijn eigen opzetstukken te maken voor de speelhengels met als resultaat een goed lopende webshop! Dit zegt Finn’s Choice er zelf over:

‘We proberen zo dicht mogelijk bij het jachtinstinct van je kat te komen door natuurlijke vormen, kleuren, structuren en geuren te gebruiken. Zo hebben we bijvoorbeeld producten met veren, konijnenvacht, katoen en gedroogd maisblad. Gelukkig wil Finn altijd wel een nieuw prototype voor ons testen! Naast al dat speelgoed willen we natuurlijk ook dat je bij ons terecht kunt voor alle andere katten spullen die je graag wilt. Ook voor deze spullen geldt natuurlijk dat we graag bijzondere en dynamische varianten aanbieden.’

finn35

Finn9
We kregen een berichtje van Finn’s Choice of onze Brits Kortharen het ook wel zagen zitten zo’n speelhengel te testen. Nou, spreek ik geen kattentaal maar hier werden ze wel heel enthousiast over! ;-) We kregen de volgende dag al een mooi pakket binnen bestaande uit de speelhengel en drie opzetstukken.

We hadden zelf ook al even in de webshop gesnuffeld en ze hebben echt een onwijs leuk en divers assortiment aan opzetstukken. Zo kunnen Lush, Lieve, Liz, Cato en Woezel nu spelen met de regenboogworm, de Limited Edition vilten kerstboomslinger (nu in de aanbieding!) en natuurlijk de geweldige verenpluim.

De speelhengel (niet op de foto helaas, ben ik vergeten) is echt super groot en van goede kwaliteit. De opzetstukken zijn erg gemakkelijk te verwisselen. Juist omdat deze hengel van goede kwaliteit is én je de opzetstukken kan verwisselen is dit speelgoed waar ze jaren plezier van kunnen hebben. Mijn ervaringen met de ‘goedkope’ speelgoedhengeltjes zijn niet al te best en na een poosje breken ze af of zijn de veren helemaal kapot waardoor de hengel in z’n geheel weg kan. Dat zie ik hier nog niet zo snel gebeuren en mochten de veren kapot gaan kun je zo een nieuw opzetstuk bestellen!

Hieronder nog een aantal foto’s van de katten met de speelhengel in actie. Wat denk jij, zijn ze fan van Finn’s Choice? ;-) (ik denk van wel!!) Oh, en je krijgt 10% korting op je eerste aankoop! Check de webshop voor de kortingscode.

Finn

Finn2

Finn3

Finn4

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge