Purrfect Presents: 5x voor je katten!

Hartstikke leuk die cadeaus voor kattenliefhebbers maar hier komt er ook zeker een kleinigheidje in de juten zak en onder de boom voor onze wollies! Ik laat je 5 leuke cadeautjes zien waar elk kattenhartje sneller van gaat kloppen!

Met de feestdagen weer voor de deur is iedereen op zoek naar het perfecte cadeau voor in de juten zak of voor onder de kerstboom. Wij gaan de komende weken tot aan de kerst in de rubriek Purrfect Presents zoveel mogelijk cadeautips geven voor echte kattenliefhebbers én natuurlijk voor onze wollies zelf. We gaan de leukste gadgets (CATgets) verzamelen, kekke hebbedingetjes en de zachtste mandjes.

kattenmand
Een nieuw bed voor de katten is altijd goed. Even weer een fris mandje, zonder haar, los gekrabd stof of vlekken. Het bovenstaande kattenmandje is helemaal in de kerstsfeer, vinden jullie ook niet? Dit kattenmandje koop je bij Zooplus (klik)!

catisfactions
Candyyyyy! Wie houdt er niet van iets lekkers? Onze katten zeker wel en deze Catisfactions zijn hier erg in trek. Je hebt ze in verschillende smaken, voor iedere kat wat wils dus. Je koopt deze snoepjes in bijna elke supermarkt en dierenwinkel.

magix box ferplast
Iets nieuws om mee te spelen doet het ook goed onder de kerstboom of in de zak. Nieuwe balletjes, een hengel of iets met kattenkruid is altijd goed. Ik vond deze leuke Magix Box op Bol.com (klik) en ik denk dat mijn katten dit speelgoed erg leuk zouden vinden. Verstop er een snoepje in en ze zijn hopelijk even zoet ;-)

Schermafbeelding 2016-11-28 om 11.38.19
Ook weer een beetje in de kerstsferen is dit geinige krabpaaltje. Geen groot model, maar dat hoeft ook niet altijd. Er hangen ook nog twee balletjes aan wat ook leuk is om lekker tegenaan te meppen. Dit “adventure” krabpaaltje kun je hier kopen voor €15,95!

catmate
Tot slot nog iets praktisch maar niet minder leuk en fijn voor de katten! We schreven al eerder over een waterfontein maar het is echt hartstikke fijn voor katten. Het water is lekkerder, verser en ‘gezonder’. Ook vinden ze het vaak leuker om stromend water te drinken dan uit een bak. Ideaal dus voor onder de boom of in de zak van de Sint! Je vindt diverse waterfonteinen in dierenwinkels en ook online!

Wat geef jij jouw katten voor de feestdagen?

Share This Story

Lifestyle

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge