Purina ONE 21 dagen test – week 1

AdvertisementZo, de kop is eraf! Week 1 van de 21 dagen test van Purina One zit erop. Vorige week vertelden we al wat meer over de twee katten die de test aangaan. Donder en Bliksem, de katten van de ouders van Bibian, hebben afgelopen 7 dagen het speciale voer gekregen en vandaag gaan we vertellen hoe het ze vergaat.

Schermafbeelding 2015-06-09 om 09.38.59Toen we begonnen met de 21 dagen test hebben we eerst een account aangemaakt op de site van Purina One. Hier vul je allerlei gegevens in over je kat zoals de leeftijd, het geslacht maar ook hoe de conditie van de kat op het moment is: hoe ziet de vacht eruit? Hoe is het gesteld met zijn energielevel? Aan het einde van de test vul je dit weer in en dan kun je de verschillen goed zien. Ook krijg je dan een gratis sample van het voer wat het beste bij jouw kat past en zo kun je zelf ook de 21 dagen test doen! Leuk toch?

Schermafbeelding 2015-06-09 om 09.43.21 1Laten we voorop stellen dat Donder en Bliksem geen voorkeur hebben voor een bepaald voer, alles wat je ze voorschotelt vinden ze om te smullen! De brokjes (Indoor versie) vinden ze dus ook erg smakelijk en deze gaan dus ook naar binnen als zoete koek. Volgens Purina One moet er na een week al te merken zijn dat het energiepeil van de kat omhoog gaat. Nu zijn Donder en Bliksem al twee energieke katten die héél veel spelen, rondrennen en de boel bijna terroriseren en dit wordt er niet minder op. Het zou toch wat zijn als ze nóg actiever zouden worden dan dat ze al zijn. Dit is dus een puntje waar de ouders van Bibian niet zoveel van merken, maar het kan zo maar zijn dat als je een minder actieve kat hebt, dat je dan wel een verschil in het energielevel kan opmerken!

_DSC6332
We zijn nu aan het einde van week 1 en gaan gezellig verder in week 2. We zijn benieuwd of we aankomende week al dingetjes gaan merken bij Donder en Bliksem! In week 2 zullen we misschien gaan merken dat de katten een gezondere spijsvertering hebben en zullen hun drollen ook minder hard stinken? We zijn in ieder geval heel erg benieuwd! We houden jullie op de hoogte van ons Purina One avontuur…

To be continued…

Share This Story

Food

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge