Purina ONE 21 dagen test – Donder en Bliksem

Advertisement

poezenDeze blog is al eerder gepubliceerd op LittleWonderWorld maar we vonden de content goed aansluiten bij PAWsome, vandaar dat ze ook op deze blog komen te staan. Zo staat alle informatie op 1 platform :)!

Als je huisdieren hebt, heb je natuurlijk het beste met ze voor. Je wil dat ze een lang, gelukkig en vooral gezond leven hebben. Verzorging is erg belangrijk als het gaat om de gezondheid van je kat. Ook voeding speelt een grote rol als het om dit onderwerp gaat.

ONE_LG_FB_1200x900_0142_03Wij werden benaderd door Purina ONE om de 21 dagen test aan te gaan. Manon was heel erg enthousiast om het eens te proberen maar aangezien Balou blaasgruis heeft gehad zit hij op speciaal dieetvoer van de dierenarts. Balou zou sowieso niet mee kunnen doen aan deze test ze kan dus niet zomaar de bakjes voer van Bo en Bouli omwisselen met de Purina versie want dan gaat Balou daar ook van eten en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig hebben we een ander testpanel gevonden die wel in staat is om de 21 dagen test aan te gaan! Namelijk Donder en Bliksem: de twee katten van de ouders van Bibian (vriendin van Manon).

_DSC6311Even voorstellen: Donder en Bliksem zijn twee lieve zwarte katjes, broer en zus van elkaar en wonen al een poosje bij de ouders van Bibian. Toen we aan de vader van Bibian en zijn vrouw vroegen of ze mee wilden doen aan deze test vonden ze dat een heel leuk idee. Hij en zijn vrouw en natuurlijk de poezenbeesten zijn altijd wel in voor zoiets leuks!

_DSC6308De bedoeling van deze 21 dagen test is het volgende: de katten krijgen dus zoals gezegd 21 dagen het voer van Purina ONE. Omdat Donder en Bliksem twee binnenkatjes zijn, krijgen ze de INDOOR versie, rijk aan kalkoen. Na 21 dagen moet blijken dat de katten aanzienlijk beter in hun vel zitten. Ze hebben een gezondere, glanzende vacht, een gezond gebit, meer energie, een betere spijsvertering, minder haarballen en extra fijn voor de baasjes: minder vieze geurtjes bij de kattenbak.
De voeding is samengesteld door dierenartsen en voedingsdeskundigen en is een uitgebalanceerde voeding voor de kat. Het is dus erg voedzaam voor de beestjes maar ook erg lekker!

DSCN0202Zoals gezegd: Donder en Bliksem gaan de uitdaging aan en de komende weken zullen we jullie op de hoogte houden of er veranderingen te zien zijn bij deze twee lieve katjes.
Wil jij ook de 21 dagen test aangaan? Dat kan! Schrijf je in op de website en doe mee!

Share This Story

Food

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge