PAWsome bestaat 1 jaar!

pawsome1Wait whutt!? Pawsome.nl staat vandaag – 2 maart – gewoon al weer één jaar online! In dit artikel verwelkomden we jullie en nu een jaar later zijn we nog still up and running. Er staan 212 (met deze erbij 213) artikelen online en dat zijn er heel wat in één jaar, al zeggen we het zelf! Niet altijd even consequent maar ach: het leven van een kat is ook niet zo heel actief dus wij nemen hier een voorbeeld aan haha. In dit artikel laten we nog even wat hoogtepunten zien uit één jaar PAWSOME!

We begonnen met zeven katten in onze “familie”: Lush, Lieve, Liz, Cato, Balou, Bouli en Bo. Niet veel later kwam en een lief, klein chocoladeprinsje de familie uitbreiden: Woezel! Nu zijn we met 8 katten sterk, wat dus een goed team maakt!

IMG_2248

De 5 best gelezen artikelen
1. Hitte en je katten – 10 tips
Dit artikel ging in de zomer “viral” op Facebook! Wat hadden we een (positieve) reacties. Het was deze zomer ook echt bloedjeheet…
2. Kenmerken Britse Korthaar
Britjes doen het altijd goed! Ze zijn ook zo mooi en lief <3
3. 8 redenen waarom je minstens twee katten moet hebben
Natuurlijk zijn meerdere katten leuker (beter) dan eentje moederziel alleen!
4. Aanschaf van een kitten: Tips vooraf
Milou schreef een artikel over de aanschaf van een kitten: waar moet je aan denken en wat schaf je aan?
5.DIY: De leukste kattenspeeltjes
En last but not least een doe-het-zelf-artikel met de leukste kattenspeeltjes!

sphynxrosy
Op visite!
Ook kregen we heel wat bezoek op PAWsome! In de rubriek op visite vulden lezers een vragenlijst in en stuurden leuke foto’s op van hun katten! Hier een kleine greep uit de bezoekjes. (Wil jij ook met je katten op PAWsome? Schroom dan niet om de vragenlijst in te vullen, wat leuke foto’s te zoeken en deze op te sturen naar info [@] pawsome.nl!
Ukkie en Eddie, Fjezze en Poeschka, Bandit en Sassy, Baileys, Rosy en Bubbles, Yekatarina en Zoya en Fenna, Shiva, Nola en Maya zijn een aantal katten die shinen op deze kattenblog!

pawsome vlog2

Vlogs
We hebben ook een aantal video’s geupload waaronder een paar vlogs! Je vindt ze hierhier en hier! Yes or No voor PAWsome vlogs? Laat het weten in de comments!

We kunnen nog wel uren doorvertellen over de hoogtepunten van Pawsome maar we vinden het ook leuk om van jullie te horen! Wat vinden jullie leuke artikelen om te lezen? Video’s? Tips? Volg je ons ook al op Instagram (pawsomenl) en op Facebook?

Bedankt voor het bezoeken van onze blog! PRRRR

You May Also Like

3 Comments

  1. 1
  2. 2

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge