Over ons

Over PAWsome.nl

Welkom op PAWsome.nl: Dé gezelligste kattenblog van Nederland! PAWsome is eigenlijk een beetje ‘als grapje’ begonnen door onze enorme liefde voor deze furry friends. Direct waren we beiden super enthousiast en besloten we de stoute schoenen aan te trekken. Al heel snel waren we het eens over de naam: PAWsome! De naam zegt het al: paw betekent pootje en awesome omdat onze kattenblog gewoon de allertofste is! Life’s better with a cat. Or seven.

Op PAWsome.nl kun je iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag een artikel verwachten om 06.00 uur een artikel verwachten. Mochten we nu overspoeld zijn van inspiratie en leuke kitteh verhalen, dan delen we natuurlijk nog meer!

Manon


Image Alignment 150x150Hoi! Ik ben Manon, 25 jaar oud, blog op LittleWonderWorld.nl en ik woon samen met mijn vriend in Zevenaar. Samen zijn wij de trotse ouders van ons zoontje (19-11-2014) en drie prachtige poezenbeesten. Bouli, Balou en Bo.

Bouli was onze eerste poes. Toen ze nog een kitten was gingen we vaak even langs bij de cattery om te kijken hoe het met Bouli ging en om te knuffelen. Het broertje van Bouli, Balou, vonden we tijdens een bezoekje ook zó leuk, dat we besloten om hem ook mee naar huis te nemen! We hadden een poes en een katertje. In 2013 vonden we dat het tijd was voor gezinsuitbreiding. Onze cattery had een nestje en wij kozen onze kleine Bo uit. Ons gezinnetje bestaat nu dus uit 3 katten en een baby, voorlopig wel even genoeg…

Balou

BalouKater
18 augustus 2011
Highland Fold
Blauw-wit

Bouli

BouliPoes
18 augustus 2011
Highland Fold
Crème

Bo

BoPoes
3 mei 2013
Scottish Straight
Lilac

Milou


Image Alignment 150x150Hi! Ik ben Milou, 26 jaar oud en ik woon in Bergen op Zoom. Dat is niet echt om de hoek bij Manon, nee! In het dagelijks leven ben ik verpleegkundige en heb ik een eigen lifestyleblog: LifestyleLou. Ik woon samen met mijn vriend en zijn in maart ’16 ouders geworden van een zoon, maar voordat mijn vriend bij mij kwam wonen werd ik al vergezeld door vier dames! Namelijk: Lush, Lieve, Liz en Cato.

Lush woont sinds oktober 2012 bij mij en na een half jaartje kwam Lieve ons team versterken. Ik was er van overtuigd dat het ‘gezin’ op die manier compleet was, maar toen een jaar laten weer een nestje bij de Cattery van Lush en Lieve werd geboren begonnen mijn kattenmoeder gevoelens weer op te spelen: Liz zou bij ons komen wonen! Maar wacht, twee weken voordat Liz naar ons toe zou verhuizen besloten we dat Cato – het zusje – ook gezellig mee mocht. Ik was inmiddels zo verliefd geworden op haar snoetje dat ik niet anders kon. Hoe ik aan een vriend ben gekomen met vier katten? (Ik hoor het je denken!) Geen idee. Ik heb gewoon heel erg geluk dat hij niet allergisch is én inmiddels helemaal dol is op de dames. Zo dol dat wij samen hebben besloten om nóg zo’n mooie Brit in huis te halen, onze enige echte kater: Woezel!

Lush

LushPoes
3 juli 2012
Brits Korthaar
Blauw

Lieve

LievePoes
12 januari 2013
Brits Korthaar
Black Silver Tabby

Liz

LizPoes
21 januari 2014
Brits Korthaar
Lilac

Cato

CatoPoes
21 januari 2014
Brits Korthaar
Lilac

Woezel

WoezelKater
27 april 2015
Brits Korthaar
Chocolate