Op visite bij PAWsome: Lana en Amigo

DSC_5145-1024x842
Iedere zondag geven wij andere katten de kans om in het zonnetje te staan op PAWsome! De twee dames van Dita, Lana en Amigo, komen op deze zondag gezellig op visite!

Wat is het ras van jouw kat(ten)? En welke kleur(en)?
Het zijn geen raskatten. De katten zijn wel half zusjes dit kan je ook zien in de kleuren. Ze zijn wit met zwart en wat rood er tussen.

Hoe lang heb je je kat(ten)?
We hebben de katten gekregen in september 2011, zo’n 3,5 jaar nu dus.

Wat is kenmerkend aan de persoonlijkheid van jouw kat(ten)?
Lana houdt heel erg van eten. Als we haar kwijt zijn rammelen we altijd met de snoepjes en dan komt ze aangerend! Ook vindt Lana het heerlijk om kleine ruimtes op te zoeken. Zo zit ze regelmatig in de kledingkast, dat doet ze dan stiekem, of kruipt ze naast je op de bank tussen de kussens en ons in. Amigo is een echt knuffelbeertje. Als zij ons ’s ochtends hoort springt ze op bed en komt ze knuffelen. Als ze niet bij ons boven is geweest dan miauwt ze wel net zo hard dat we haar dan moeten knuffelen als we beneden zijn. Amigo vindt het ook erg leuk om uit het raam te kijken dus die is vaak in de vensterbank te vinden.

Welke koosnamen geef je aan je kat(ten)?
Lana noemen we vaak Lanie en Amigo vaak Miegie.

Welk geluid maakt/maken je kat(ten)?
Niet heel speciale geluiden. Lana miauwt heel pieperig en zacht, Amigo miauwt wat harder en vooral als ze geknuffeld wil worden laat ze dit heel goed weten.

DSC_5144-1024x685

Is jouw kat… (kiezen!)
Lui of actief?
Lui!! Lana is wel luier dan Amigo maar actief kan je haar ook niet noemen.

Nieuwsgierig of de kat uit de boom kijken?
Lana is een echte kat uit de boom kijk kat en Amigo is veel nieuwsgieriger.

Aanhankelijk of op zich zelf?
Allebei best aanhankelijk. Amigo wel meer dan Lana.

Valt de keuze op kattenspeeltjes of random stuff (zoals haar elastiekjes/kartonnen dozen)?
Allebei wel. Als er een elastiekje ligt of een propje papier of iets dergelijks, spelen ze er mee maar ook de gekochte kattenspeeltjes vinden ze leuk. Vooral met kattenkruid er in.

Wil jij nu ook jouw katten in het zonnetje zetten op PAWsome? Neem gerust deze vragenlijst over en mail ons op info@pawsome.nl!

Share This Story

Op visite

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge