Op visite bij PAWsome! A Big Party!

Wij kregen allemaal mooie verhalen en foto’s van katten toegestuurd via onze mail, dat we het leuk vonden om deze samen te voegen tot één groot feestje in plaats van een visitebezoekje! Kijken jullie mee naar Nero, Joep, Sjors en Pimmie.

Wil jij ook jouw katten in het zonnetje zetten op PAWsome? Mail ons gerust op info@pawsome.nl!

black exotic
Dit is Nero, lieve kater van Martin en Rosellina. Een black Exotic, oftewel kortharige Pers. Hij is op 17 mei 2005 geboren, dus hij is 10 jaar oud. Zijn bijnaam is Rowie the Powie. Het is een zeer lieve kater. Maakt leuke geluidjes om kenbaar te maken wat hij wil! (Wij vinden de middelste foto echt geniaal Martin en Rosellina hahaha!)

joep en sjorsCherly Serradilla heeft echt een heel mooi en bijzonder verhaal over hoe zij aan haar twee katertjes komt… Heel mooi dat je op deze manier de twee prachtige katten in huis hebt gehaald Cherly!
We hebben 2 katers Joep en Sjors. Joep is helemaal wit en Sjors is wit met wat rode vlekjes. Het exacte ras en leeftijd weten we niet we hebben ze namelijk geadopteerd uit Egypte. Ze zijn daar op straat gegooid en uit eindelijk gelukkig door iemand gevonden en naar de shelter gebracht. Sjors is met een gebroken poot gevonden en dat zie je nog steeds een klein beetje. Joep is vanaf november bij ons (zat al 2 jaar in de shelter) en Sjors is pas vanaf 23 juni bij ons. Ondanks hun verschillende karakters gaat het super samen. Joep is namelijk vrij rustig geeft ook niet zo veel om spelen is een echte knuffelkont. Sjors is een kleine bandiet zijn vacht is nog niet helemaal in top conditie maar dat maakt hem ook wel grappig. De krabpaal, de muisjes balletjes alles vindt hij interessant. Het is fantastisch om 2 van die wollige moppies die zoveel meegemaakt hebben een veilig plekje te geven.

pimmieDan de kat van Latischa.
Ik ben Pim, ik heet ook wel Pimmie. Ik ben een kitten van 10 weken oud. Ik ben een Europese korthaar en ik ben zwart met een paar witte haartjes. Ik woon nu twee weken bij mijn baasje .Wat er kenmerkend is aan mij is dat ik uren kan knuffelen en dat ik mijn baasje ook aai met mijn pootje. iIk kan ook uren spelen met mijn vriend Lola de chihuahua. Ik ben heel actief het liefst slaap ik nooit want spelen is veel te leuk! Ik ben heeeeeel nieuwsgierig en heel aanhankelijk! Elke ochtend maak ik mijn baasje wakker voor school door te miauwen en kopjes te geven. Ik vind kattenspeeltje leuk maar ook allerlei andere dingetjes in huis.
Wat een lieve kleine kitten is Pim nog zeg!!!

Wil jij ook jouw katten in het zonnetje zetten op PAWsome? Mail ons dan gerust op info@pawsome.nl!
Vertel iets leuks over jouw katten en stuur een paar leuke foto’s mee!

 

 

Share This Story

Op visite

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge