Op visite bij PAWsome: Bandit & Sassy de Perzische Langhaar

bandit en sassy

Iedere zondag geven wij andere katten de kans om in het zonnetje te staan op PAWsome! Desirée van de leuke blog Curvacious heeft twee hele mooie poezenbeesten. Zij wilden ook wel een plekje op PAWsome!

Wat is het ras van jouw kat(ten)? En welke kleur(en)?
Bandit is een standaard huis-tuin-en-keuken poest in tijgerprint ;) en Sassy is een Perzische langhaar in beige met donkerbruine uiteindes.

Hoe lang heb je je kat(ten)?
Bandit is onze oudste dame en wordt deze zomer alweer 13 jaar. Ze was onderdeel van het duo Smokey en Bandit, maar tot groot verdriet is Smokey een paar jaar geleden overleden aan een tumor. Bandit is echt een enorme pruttelkont en snurkerd en dat maakt het soms lastig slapen voor ons omdat ze dat graag naast onze hoofdkussens doet, maar ze is verder echt superlief, gek op bakjes yoghurt uitlikken en leverworst en heeft elke avond haar dolle 5 minuten waarbij ze op hoge poten van hot naar her in het appartement rent.

Wat is kenmerkend aan de persoonlijkheid van jouw kat(ten)?
Sassy is 2 jaar en echt een heel zachtaardig vrouwtje. We hebben haar bij een rasfokker vandaan en vielen voor haar mooie kleurtjes en gekke gedrag. Ze ligt het liefst de hele dag bij me op schoot om gemoedelijk te ronken, is een stiekeme ondeugd (zo schattig, want ze is ook wat schrikkerig wat soms erg grappige taferelen met zich mee brengt) en als ze al iets wil snoepen dan is het een klein stukje koek.

bandit

Welke koosnamen geef je aan je kat(ten)?
Pruttel, Pruttelkont, tutje, hangbuikje (Bandit, door steralisatie) en Fuzzy Buddha (het gemoedelijke ronde gezichtje van Sassy).

Is jouw kat… (kiezen!)
Lui of actief?

Allebei lui!
Nieuwsgierig of de kat uit de boom kijken?
Bandit is nieuwsgierig en Sassy kijkt graag de kat uit de boom.

sassy

Aanhankelijk of op zich zelf?
Bandit is op zich zelf maar Sassy is weer aanhankelijk.

Valt de keuze op kattenspeeltjes of random stuff (zoals haar elastiekjes/kartonnen dozen)?
Bandit speelt met random stuff. Sassy eigenlijk ook, maar speelt eigenlijk met alles wat niet van haar is (dochter Shae’s speelgoed is favoriet!)

Bedankt Desirée voor jouw antwoorden over je lieve zachte kittiez Bandit en Sassy! Ik volg je natuurlijk al langer op Instagram en iedere keer als ik een foto van Sassy d’r ronde gezichtje voorbij zie komen slaak ik een klein gilletje. Wat is dát een snoes om te zien zeg! En wauw, Bandit alweer 13 jaar. Wat een geweldige leeftijd! Ik mag altijd maar hopen dat die van mij ook zo oud worden. :-) Heel erg leuk om te zien dat Bandit en Sassy samen ook erg goed gaan en dat ze dol op je dochter zijn!

Wil jij nu ook jouw katten in het zonnetje zetten op PAWsome? Neem gerust deze vragenlijst over en mail ons op info@pawsome.nl!

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge