Lush is jarig!

lush 3 jaar Hiep hiep, HOERA! Lush is vandaag jarig! Ze is vandaag drie jaar geworden en daarbij is ze de oudste vanmijn vijf katten. Het klinkt heel cliché maar de tijd gaat echt zo onwijs hard! Het lijkt wel de dag van gisteren dat ik haar ophaalde als mini fluffie en nu is ze gewoon alweer een mooie, volwassen poes van drie jaar!

Lush is wel echt het moedertje hier in huis. Vooral met Liz en Cato erbij het afgelopen jaar en waarschijnlijk ook voor de kleine Woezel die hier al over drie weken (!) komt wonen! Ze doet het maar al te graag: samen kroelen met de kleintjes en ze zo nu en dan een wasbeurt geven. Maar, ze is ze af en toe ook goed beu en kan dan flink zeuren. Gelijk heeft ze! Ook is ze dikke maten met Lieve en dat is heel erg leuk om te zien. Lieve heeft niet zo veel met de lilac zusters dus dan is het in ieder geval leuk dat ze met één iemand een beetje op kan schieten. Lieve kent Lush natuurlijk ook al sinds ze kitten is.

Oók zijn Lush en ik dikke vriendinnen. Ze komt altijd aandacht vragen, kroelen en wilt de laatste tijd continu op schoot zitten (VOORAL op de wc! :’) ). We hebben natuurlijk al een band samen opgebouwd het eerste half jaar toen ze nog alleen was, en die band hebben we nog steeds heel erg. Ik kan me geen leven meer zonder Lush voorstellen! Op naar nog vele jaren!

Ik ga eerst een ochtendje werken en daarna ga ik direct naar huis om Lush te overladen met kusjes en een mooi taartje voor haar te maken. HAHA! Verder houden we het erg rustig met de hitte.

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge