Look of the day: Twinniez

look of the day twinnies

Vorig jaar april zou ik eindelijk Liz mogen ontvangen in mijn eigen huis! Ik keek er die maanden ervoor zo naar uit en de laatste weken gingen dan ook erg traag. Gelukkig zit de Cattery zowat bij mij om de hoek, dus kon ik Liz wekelijks bezoeken! Alleen, haar schattige, bolle zusje ‘Blub’ had nog steeds geen baasje. Ik was ondertussen zo verliefd geworden op dit ‘Blubje’ dat ik haar ook mee naar huis wilde nemen. Toch wilde ik dit even met iemand overleggen, en met wie doe je dat dan? Met je mede cat-addict-in-crime Manon! Zij wist mij er binnen een minuut van te overtuigen dat ‘Blub’ – later Cato – ook mee moest verhuizen! Zo gezegd, zo gedaan. De meiden zijn samen naar hun nieuwe huisje gekomen en zijn tot de dag van vandaag onafscheidelijk.

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge