Look of the day: Sisters

 photo dag2_zpsblyl1jpk.jpg

Afgelopen week kwam ik thuis van mijn werk en ik werd (zoals altijd) liefdevol begroet door mijn vijf katten. Terwijl ik mijn spullen weg zette keek Liz mij vragend aan en kwam Cato net om het hoekje kijken. Cato en Liz zijn zusjes en het is zo leuk om te zien hoe verschillend ze zijn. Ze lijken niet qua uiterlijk op elkaar en ook qua karakter zijn ze compleet verschillend! Wat ik dan wel weer leuk vind om te zien is dat ze altijd heel lief voor elkaar zijn en elkaar nog steeds wassen enzo. Al kunnen ze natuurlijk ook lekker kattenkoppen. ;-)

Hebben jullie kattenzusjes (of broertjes) in huis?

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge