Look of the day: Ingepakt

ingepaktOké, guilty. Ben ik de enige die altijd lekkere bedjes voor de poezen maak? Vooral Bouli is een goede prooi en haar stop ik altijd helemaal in. Fleecedekentjes, mandjes en zelfs de babydekentjes moeten het ontgelden. Volgens mij vindt ze het ook wel lekker want ze blijft altijd gewoon liggen als ik haar weer eens helemaal ingepakt heb. Ze wordt dan nóg knuffeliger dan ze al is en het ziet er gewoon zo cute uit! Maar vertel… Ik ben toch vast niet de enige die dit doet?

You May Also Like

4 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge