Look of the day: Disa-purr

look of the day

Ken je dat gevoel, dat je helemaal hysterisch door je huis heen rent omdat je één van je katten kwijt bent? Mijn katten blijven allemaal binnen, maar vanmorgen was ik Cato kwijt. De andere drie meiden lagen vredig te slapen alleen Cato was nergens te bekennen. Maar ik was toch niet buiten geweest? Ik heb de voordeur ook niet open gehad? WAAR IS ZE? Toen bedacht ik me ineens dat ze sinds een aantal dagen wel eens op de stoelen slaapt (ben ik achter gekomen door hetzelfde hysterische-zoek-verhaal) dus ik trok vliegensvlug het tafelkleed omhoog. Daar lag mevrouw ietwat verschrokken naar me te kijken. Ik pakte haar op en kroelde d’r plat omdat ik zo blij was dat ik d’r had gevonden – maar niet voordat ik er een foto van maakte natuurlijk. ;-)

You May Also Like

1 comment

  1. 1

    Haha, wat kan ik mij voorstellen dat je even schrikt als je je katje niet kan vinden! Gelukkig vond je haar al snel weer terug en deelde je deze geweldige foto met ons!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge