Lazy Caturday #2

IMG_0892

Dit is een beeld wat je bij mij thuis heel erg vaak ziet: de drie effen Britten liggen lekker te chillen met elkaar. En waar kun je dat beter op doen dan op kleedjes die liggen te drogen? ;-) Haha, ze zijn er nu niet weg te krijgen. Ik vind het soms maar rare vogels die dames van mij. Want ik kan je verzekeren dat wanneer deze kleedjes weg zijn, ze niet meer zo vaak op die plek zullen liggen als nu! Ach, voor nu geeft het een hele leuke foto en terwijl ik dit typ liggen ze allemaal in diepe slaap.. Zzzz… Enjoy your Caturday!

PS. Vergeten jullie niet mee te doen aan onze WIN-ACTIE? :D

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge