Krabhuisje van Huisdierplein.nl

IMG_3378

Onlangs werden wij benaderd door Huisdierplein.nl voor een leuke samenwerking. Al snel kwamen we er achter dat deze webshop BOMvol stond met geweldige katten spullen, maar tóch kozen Manon en ik allebei voor hetzelfde huisje. Haha!

Hét krabmandje is hier namelijk altijd een succes en sinds deze uit huis is (nu zo’n drie weken… hij was zó versleten!) vond ik dat er wel weer een nieuw krab item bij mocht, maar dan in de vorm van dit super leuke huisje! Heel gek, want je zou denken dat karton keihard is en totaal niet comfortabel is. Maar ook dit huisje heeft weer het tegendeel bewezen: hij is nonstop bezet!

IMG_5254

IMG_5199

IMG_3393

IMG_3396

Het was even puzzelen, want dit huisje wordt als ‘bouwpakket’ bezorgd. Er zit gelukig een duidelijke gebruiksaanwijzing bij dus na 10 minuten knutselen stond ‘ie als een huis. ;-) Het is zeer stevig karton. Liz weegt bijna 5 kilo en als zij op het dak staat zakt ze er niet doorheen. Het krabgedeelte aan de binnenkant kan echt wel een stootje hebben: ze hebben er al dagenlang fanatiek in lopen krabben maar de schade is zeer beperkt.

IMG_3382

IMG_5177

Ik denk dat dit huisje nog wel lang mee gaat. Alle katten zijn er in ieder geval dol op zoals je kunt zien! Maar, misschien is één huisje een beetje weinig voor vijf katten? Wie weet komt er nog wel eentje bij!

Je kunt het huisje hier kopen. (hij is nu in de aanbieding!)

You May Also Like

5 Comments

 1. 1

  Ik denk dat mijn katten het echt geweldig vinden, maar bij iedere doos heb ik er eentje die het geweldig vind om er in te bijten.
  Dus dan vind ik de prijs toch niet zo heel leuk…

 2. 2

  Wat leuk! Ben alleen bang dat onze katten er niet zoveel mee zullen doen.. Die kiezen altijd de plekjes die juist niet voor hen bedoeld zijn om te slapen haha. Het ziet er wel erg leuk uit
  Nienke onlangs geplaatst…Music Monday #23My Profile

 3. 4

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge