Kitty Fashion: Show Me Your Kitties (+WINACTIE)

We’re BACK! Afgelopen periode was het even stil op Pawsome maar we zijn weer terug en meteen met een goede start! We hebben weer leuke ideetjes voor de blog en hebben er zin in :)

Een tijdje geleden kregen wij twee super leuke tops van Digitransfer. We mochten zelf een leuke afbeelding kiezen voor op een shirtje en wij kozen deze tekst “SHOW ME YOUR KITTIES”. Een tikkeltje fout ;-) maar wij vonden het wel geinig haha. We hebben de afbeelding zelf geknutseld met behulp van Photoshop trouwens.

Foto 17-09-15 13 10 22 (1)

Foto 17-09-15 13 10 23 (1)

Nu hebben we wat superleuks! We mogen namelijk van Digitransfer ook een tanktop weggeven met dezelfde opdruk als die op onze shirtjes staat. Wist je dat ze ook een leuk gedeelte hebben met allemaal kattenshirtjes?

Wat moet je doen?
Laat een reactie achter in de comments hier beneden.
Like & Share het Facebookbericht op onze Facebookpagina.
Laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde hokje, als je gewonnen hebt nemen we via dat e-mailadres contact met je op!

Share This Story

Lifestyle, Win

You May Also Like

18 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Jaaaa super leuk. Toen ik dit shirt voor het eerst zag zei ik direct dat ik deze ook wel zou willen! Geliked en gedeeld! En nu duimen :)

 7. 7
 8. 8
 9. 9

  Jaaa ik doe graag mee!

  Het is heel erg maar ik dacht eigenlijk dat jullie alleen actief waren op instagram! Maar er zit nog een heel blog aan jullie vast ;) Ik ben wel even zoet voorlopig!!

 10. 10

  Ja..geweldig.
  ik doe graag mee lijkt me heerlijk om de stijve Noorse bevolking te zien reageren op dit shirt 😁

 11. 11

  Aah super leuk, ik doe heeeel graag mee!! Als sinds jongs af aan gek op katten, en dat zal ook altijd zo blijven, zou deze tanktop met heel veel plezier dragen!

 12. 12

  Haha ik zie mezelf al helemaal lopen met dit shirtje! Geweldige tekst, en ik zou het zelf ook zo kunnen zeggen. Tikkeltje fout, maar hey, het gaat over katten dús altijd goed! Ik doe graag mee :D

 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge