Kitteh diary #9

Woops, een dag te laat! Maar daarom niet minder leuk. Kijken jullie mee naar wat mijn 5 musketiers hebben uitgehaald deze week?

image1_5

Toen ik thuis kwam zat Cato zo voor het raam. Ach, snoetje! Soms vraag ik mij wel eens af of andere mensen haar ook zo schattig vinden als ze voorbij lopen en haar zo zien zitten. Haha!

image2_5

Lush weet altijd de fijne plekjes in huis te vinden!

image3_5

Daar zijn ze weer…. :’)

image4_5

Cato en Lieve lagen alvast op bed toen wij naar boven kwamen.

image5_5

Lieve ligt heel vaak als een klein rolletje te slapen!

image6_5

Woezel daarentegen hangt gewoon in de meest oncharmante houdingen rond. :’)

image8_5

Mijn wekker was gegaan maar deze twee lieten mij niet opstaan.

image9_4

De kattenkamer! Zo grappig, we hebben speciaal een kamertje voor de katten maar ze komen er NOOIT. Ja, alleen om hun behoeften te doen in de kattenbak maar verder hebben ze er niets te zoeken. Ik was even wat aan het opruimen in die kamer en dan zie je dat ze tóch ineens komen kijken.

image10_4

De pakketten bléven binnenkomen die week en dat was een waar paradijs voor ze! Alleen, deze doos was zó hoog… Er in springen ging makkelijk via de tafel, maar er uit was een probleem. (ik moest haar er uit tillen haha)

image11_4

Een paar keer per week kook ik lekker witvis voor de katten! Dit keer konden ze niet wachten tot het afgekoeld was en terwijl ik heel even moest plassen besloten Lieve en Woezel het zelf alvast maar te pakken.

image12_4

Weer thuis na een weekendje weg! ‘Zo, en nu blijf je hier.’

image13_4

Woezel slaapt heel vaak óp het voedingskussen. Ja, ligt natuurlijk best lekker.

image15_3

Mag ik eten? (mijn vriend had ze een uur daarvoor eten gegeven en ze denkt blijkbaar dat ik gek ben)

image17_1

Zo, rust in de tent!

 

Tot volgende week!

Share This Story

Onze katten

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge