Kitteh diary #7

Het is weer maandag, tijd voor een nieuwe Kitteh Diary! Kijken jullie mee wat Lush, Lieve, Liz, Cato en Woezel de afgelopen week hebben uitgespookt?

 

image1_4

Het zonnetje scheen lekker in de kattenkamer dus Lieve wist wel waar ze moest gaan liggen!

image2_4

We kochten een nieuwe plant en dat is natuurlijk reuze interessant! (Cato d’r hoofd… :’) )

image3_4

Ook Cato genoot nog even lekker van het zonnetje!

image4_4

Zo schattig! De zusjes lilac zoeken elkaar nog super vaak op voor een wasbeurt of om gewoon lekker samen te liggen.

image5_4

De buurkat was er weer! Binnen 10 seconde stonden ze alle vijf voor het raam. Koekoek!

image6_4

Toen ik thuis kwam van mijn werk zag ik dat Lush zich lekker had ingenesteld tussen de kussens. Groot gelijk hoor meisje!

image7_4

Haha, dit is wel grappig: op mijn persoonlijk blog schreef ik in januari een stukje over Liz en Cato want die waren jarig. Ik sloot hiermee af, maar ehh.. Ondertussen is Woezel erbij gekomen én ben ik zwanger. Kan veel gebeuren in een jaar!

image8_4

Toen we een keer ’s avonds thuis kwamen zagen we Lush en Lieve voor het raam zitten! Ik heb de krabpaal verschoven en die staat nu onder de vensterbank van dit raam, ideaal voor hun om even te spieken af en toe! (en een leuke welkoms comité voor ons)

image9_3

Iedere avond als wij aan tafel gaan eten zit meneer Woezel ons zo aan te staren. In de hoop op een hapje lekkere vis of kip… Maar meestal moet ik hem teleurstellen. Echt irritant schooien is het niet, anders had ik ‘m wel weggestuurd. Ik vind het juist wel schattig haha!

image10_3

We stonden deze week in de krant met een item over ons nieuwe huis! Heel erg leuk, ze hadden de nadruk érg op de katten gelegd. Dus stond Cato mooi in de spotlights!

image11_3

Eh Cato, dat is niet de bedoeling! Er af!

image12_3

Zo, Woezel weet het er ook wel van te nemen hoor! Hij heeft hier heerlijk wat uurtjes op het kleed liggen soezzen.

image13_3

Zaterdagavond kreeg ik gezelschap van Lush! Momenteel ben ik 19 weken zwanger en mijn buik begint aardig te groeien! Vond het zo schattig dat ze er tegen aan kwam liggen. Ze heeft heel de avond zo bij mij gelegen (kan ik echt gelukkig van worden haha!)

image15_2

Later verplaatste we ons naar bed en ook daar kregen we natuurlijk gezelschap! Haha, doen jullie katten dit ook?

image16_2

Zondagochtend ontbeten wij met een gekookt eitje. Mijn vriend gaf Cato stukjes ei en ze lust het nog ook (de rest moest er niets van hebben..) rare kat!

 

Tot volgende week!

Share This Story

Onze katten

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge