Kitteh Diary #3

Het is weer maandag, dat betekent: Kitteh Diary!!! Er is weer een week voorbij en ik laat je zien wat mijn 5 katten hebben uitgespookt deze week!

image1_1_1

’s Avonds toen ik naar boven wilde gaan zat Lieve in dit mandje. Haha! Ik zag d’r in eerste instantie niet, dus ik schrok een beetje toen ik haar zag. Zij moest duidelijk nog wennen aan het licht. :’)

image2_1_1

Maandag was ik ziek. Ik zat lekker op de bank en Liz kwam gezellig bij mij liggen. Of ja, gezellig… Ik zat te kijken tegen een dik achterwerk!

image3_1_1

In bad. Woezel en Cato zijn het nog niet verleerd. Hier zie je Cato weer gezellig op de badrand zitten…

image4_1_1

Gelukkig ging het goed en kwam ze er droog vanaf. ;-)

image5_1_1

’s Avonds op de bank. Lush en Cato zitten het liefst op deze hoofdsteun. HAHA. Die kop van Lush ook. :’)

image6_1_1

Als wij naar bed gaan, gaat mevrouw naar haar eigen bedje.

image7_1_1

Ik maakte Cato perongeluk wakker met mijn voeten die onder het dekentje lagen. Als blikken konden doden. ;-)

image8_1_1

Visite van de buurkat! Dat vonden ze toch allemaal maar gek…

image9_1_1

Broodjes eten! Woezel vond het wel interessant en ik zette hem op schoot. We geven hem geen eten dan hoor, en daarna gaat hij ook weer gewoon z’n eigen ding doen.

image10_1_1

We kwamen te weten dat ik in verwachting ben van een jongen! Natuurlijk moesten we shoppen en NATUURLIJK ging Liz op de nieuwe kleertjes liggen… Zucht.

image11_1_1

En Lush greep haar kans bij de maxi cosi. Dat is niet de bedoeling!

image12_1_1

Vrijdag ging ik gezellig naar Manon! Voordat ik vertrok wilde ik de brokjes bijvullen… Maar dat ging niet helemaal goed! Ach, dan kunnen ze weer even vooruit. ;-)

image13_1_1

Zaterdagochtend werd ik wakker van Lush. Ze was zo aan het krabben en wassen… Tijdens het wassen trok ze ook plukken uit haar vacht en dat is niets voor haar. Mijn vermoeden werd bevestigd: na haar te kammen kwam ik er achter dat ze vlooitjes had! Of nouja, er zaten zwarte stipjes in haar vacht, geen beestjes ofzo. Na wat zoeken kwam ik er achter dat dit toch wel vlooien waren. Sh*t!

Ik nam direct maatregelen: vriend ging pipetten en een spray voor in huis halen bij de dierenarts, ik ging heel het huis door. Ik heb alle kleedjes, mandjes, kussens naar buiten gegooid. We hebben alles gestofzuigd, gereinigd en met die spray behandeld. Kussens, krabpaalmandjes, mandjes en ALLES waar de katten mee in contact waren geweest (zoals de foto’s hierboven – maxi cosi hoes, kleertjes etc etc.) ging de was in. WAT een werk! Ieder hoekje werd meegenomen.

Natuurlijk is het super zielig voor de katten zelf. Ik kwam er achter dat Liz de enige was die niet van die zwarte puntjes in haar vacht had. Dus 4 katten wel! Jeetje. Ik heb ze heel goed gekamd, een pipet gegeven en verwend met snoepjes, want voor hun was het ook echt niet leuk. Heel het huis op z’n kop en ze snapte er niks van!

image14_1

Het kleed werd ook zorgvuldig gestofzuigd! En de volgende dag weer… Net als de bank. (woezel chillt op de radiator, lol)

image16_1

Poeh hey. Aan het einde van de dag waren ze doodop! (Ik ook) We hadden ook nog een feestje gehad dus dat was me m’n dag wel.

Tot volgende week!

You May Also Like

1 comment

  1. 1

    Leuke blog! Ik moest echt zo hard lachen om die foto van Cato! Dat je haar wakker maakte met je voeten haha!
    En leuke kleertjes voor de kleine baby-boy! ♡

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge