Kitteh diary #16

Goedemorgen! Het is weer tijd voor het wekelijkse overzicht met kitteh foto’s! Zitten jullie er weer klaar voor?

image1

Lush en Cato wilde allebei persé op hun lievelingsplekje liggen. Dus Cato moest er hoe dan ook bij en besloot OP Lush te gaan liggen. Lush vond het geen probleem en ze hebben zo zeker een uur gelegen hahaha!

image2

Voordat ik ga werken wil ik altijd zien waar al mijn katten zijn gebleven. Meestal zitten ze dan allemaal beneden maar dit keer miste ik Liz. Ze zat lekker in de kattenkamer voor het raam naar buiten te kijken. De katten komen eigenlijk nooit in de kattenkamer – behalve om hun behoeften te doen hahaha – dus dit was ook nog eens de laatste kamer waar ik zocht.

image3

Ik was foto’s aan het maken in de babykamer en Lieve die kwam even spieken. Gezellig!

image4

Cato vond het wel gezellig met mijn vriend. Hij was een spelletje aan het spelen en dat was natuurlijk reuze interessant!

image5

Woezel kwam weer bij mij op de badrand zitten. Hij blijft water super interessant vinden dus af en toe spetter ik ‘m nat en dat vindt ‘ie helemaal niet erg, haha!

image6

Cato had niet zo veel zin om iets te gaan doen…

image7

Lieve ook niet…

image8

En daarna had Cato nog steeds geen zin om actief te zijn haha. Brits Kortharen zijn maar luie katten!

image9

Kijk nou, alle effen katten bij elkaar! Lieve zat aan de andere kant van de bank, die vond het te druk.

image10

Ah, Liz komt nog steeds veel kroelen met de baby! Deze foto vind ik zó schattig. Ze pakt me helemaal vast en drukt d’r hoofdje tegen me aan.

image11

Goedemorgen! Dit is Cato d’r ‘ik ben net wakker’ hoofdje.

image12

Lekker kroelen in het zonnetje!

 

Tot volgende week!

Share This Story

Onze katten

You May Also Like

3 Comments

  1. 1

    Wat een mooie katten zijn het toch. Wij hebben laatst voor de tweede keer een blauwe brit kitten moeten laten inslapen door FIP. Bah, wel even moeilijk als ik dan deze mooie katten zie. Wat heerlijk!
    Jessica onlangs geplaatst…Week plog #1My Profile

  2. 3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge