Kitteh Diary #1

Een nieuwe week is weer begonnen! Dat betekent voor onze poezzies weer een nieuwe week vollebak luieren, slapen, kroelen en eten! Yes! Maar laten we eerst maar eens kijken wat de katten van Milou vorige week allemaal hebben uitgespookt.

image1_1\

Betrapt! Ik had de toekomstige babykamer open laten staan en direct waren Lieve en Cato op onderzoek uit!

image2_1

Evenals de ‘inloopkast’ (ja jongens, die hebben we sinds kort!!), die staat ook altijd dicht maar zodra hij ook maar even open is, is dit het resultaat!

image3_1

En dit. LUSH HOE KOM JIJ DAAR!?!?!

image4_1

Liz bewaakte mijn chocolade. Niemand anders mocht er aan komen. Echt een schat! ;-)

image5_1

En Lieve heeft een nieuwe favoriete slaapplek: de kast. (mijn kledingroller maakt overuren)

image6_1

Liz lag lekker in de zon te spelen met haar nieuwe speeltje!

image7_1

En vervolgens ging ze met neefje Woezel het nieuwe krabhuisje inspecteren! Lief he. Al mag Woezel wel iets liever kijken…

image8_1

Daarna waren ze zo moe dat Liz gewoon vanaf zitstand in slaap is gekukeld. Ziet er altijd zo geinig uit!!

image9_1

Ook Woezel lag op een zeer charmante manier te slapen.

image10_1

De gezusters Lilac hielden mij gezelschap in de avond. Zodra ik m’n hoofd omdraaide zat ik naar twee dikke harige konten te kijken.

image11_1

Vaste prik met die twee! Ook redelijk nieuw, want we hebben ook dit bad nieuw (alles is nieuw, we zijn verhuisd!). Het moést een keer verkeerd gaan… Woezel en Cato zaten zo vaak in de gevarenzone, maar toch kwamen ze er altijd droog vanaf.

image12_1

Tot deze keer. Woezel viel in het water. Schrikken! Volgens mij schrok ik meer dan Woezel zelf want hij was redelijk relaxed. Ik moest ‘m wel echt uit het water trekken want hij kwam er zelf niet uit. Zielig! Hopelijk heeft hij hier van geleerd. En ja, ik kan ook de deur dicht doen als ik in bad ga maar dat doe ik niet.

image13_1

Hier zie je de hele lichte ondervacht van Woezel heel goed! Hij wordt steeds iets donkerder maar toch blijft hij een beetje lilac bij zich dragen!

image14

Ik was zó bang voor de open zoldertrap toen we hier naartoe verhuisde. Nergens voor nodig, bleek achteraf. De katten gaan super goed met de trap om en liggen er rustig te chillen. Geen gevaarlijke scenario’s in ieder geval.

image15

Het krabhuisje is zowat nonstop bezet!

image16

Ik haalde de Blije Doos op voor onze baby en Woezel was mij daar erg dankbaar voor.

image17

De nieuwe tas is ook erg interessant. Lieve ligt er graag op.

image18

En Liz ook, tien minuten later.

image19

Natuurlijk moest Lush ‘m ook even testen een paar minuten daarna. Gekke beesten!

You May Also Like

8 Comments

 1. 1

  Oh Milou, wat zijn ze toch stuk voor stuk geweldig! Zo heerlijk die ondeugende koppies!
  Mijn kat is een keer van de trap gevallen toen ze op die manier op de trap zat te spellen, iets te enthousiast.. Hahah. Maar gelukkig komen ze bijna altijd op 4 pootjes terecht, maar geloof me; het bezorgt je een hartaanval!

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge