Ken jij de hype al?: NEKO ATSUME

Iedereen kent het wel: de hype spelletjes die komen en gaan. Farmville en CandyCrush zijn er bijvoorbeeld twee van. Nu is er een nieuw spelletje voor op je mobiele telefoon waar wij allebei helemaal weg van zijn: Neko Atsume, en wij denken de bezoekers van PAWsome ook! Het gaat namelijk over – jawel – KATTEN!

neko atsume
Het spelletje heet NEKO ATSUME (Neko is Kat in het Japans) en wordt vertaald als “Kitty Collector”. De naam zegt het dus al: in dit spel is het de bedoeling dat je katten verzameld in je tuintje. Je lokt de katten door middel van lekker eten, speelgoed en lekkere plekjes om te liggen/spelen.

En dat is het. Er zit geen “eind” aan het spel of winnaar of iets. Het lijkt misschien saai maar pas op want je raakt verslaafd! De katten laten namelijk visjes achter (zilver of goud) en hiermee kun je dus leuke goodies kopen of je tuin uitbreiden. Ook wil je natuurlijk alle 49 katten van Neko Atsume verzamelen in je Cat Book dus je bent wel even zoet haha.

Wij vinden het in ieder geval een leuk spelletje om tussendoor te doen: het bakje vullen met eten, nieuwe goodies kopen en de katten in onze tuintjes lokken! Ken jij dit spel al?

neko atsume 2

You May Also Like

6 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Ik ben al verslaafd haha! Al zit ik nu wel op het punt dat mijn tuin al uitgebreid is en helemaal volstaat en ik niet meer weet wat ik met m’n visjes moet… Dan maar mijn catbook vol zien te krijgen!
  Nienke onlangs geplaatst…Life As I Know It #86My Profile

 4. 4

  Jaaa i love this! In het begin dacht ik nou… is dit alles? Maar nu ga ik toch elke keer even terug om te spieken en nieuwe dingetjes te kopen haha.

 5. 5

  Ik heb het een dag gedaan. Maar het kon me niet echt boeien eigenlijk, haha. Niet zo verslavend hier dus. Jammer: want ik werd natuurlijk heel enthousiast toen ik begreep dat het om een kattenspelletje ging :-)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge