In de test: Felix Twists (+ test zelf ook GRATIS!)

twists

Nieuw in poezenland: Felix Twist! Een verdraaid lekkere snack met dubbele smaak van zalm en zeevruchten. Van poezentante Joy kreeg ik een zakje van deze nieuwe snackies voor de dames Lush, Lieve, Liz en Cato. (je kunt ze zelf ook gratis ontvangen, hier later meer over!) Dat vroeg natuurlijk om een review van de dames zelf, dus hier komt ‘ie!

twists2

First impression:

*Schudt met zakje* Lush en Liz komen direct aangerend. Cato en Lieve bekijken het nieuws vanuit de krabpaal. Als ze eenmaal doorhebben dat het iets eetbaars is komen ze uiteindelijk ook wel tevoorschijn.

Cato: Mm, het ruikt naar vis. GIMME THAT FOOOOOD!
Liz: Mm, what ís it?
Lieve: Je doet maar, ik kijk de kat uit de boom.
Lush: Eng hoor, nieuwe snoepjes.

twists3

Vorm:

Wow, de twists zijn groot. Enigszins gebroken zitten ze al wel in het zakje. Ik schuif de kittehs een groot stukje voor, maar ze weten niet wat ze moeten doen. Dan maar in mini stukjes breken.

Cato: TE GROOT, I WANT IT! GIVE ME! Ok, kleine stukjes zijn veel beter. Nom nom.
Liz: Kleine stukjes zijn perfect! Hap, slik, weg.
Lieve: Uh, leuk hoor die nieuwe snoepjes. Groot of klein. Ik zie wel.
Lush: Snoep? Waar?

twists4

Smaak:

Deze variant heeft de smaak zalm- en zeevruchtensmaak. En ja, er zitten dierlijke bijproducten in. Ondanks dat ik dit mijn katten liever niet geef (in hun droog- en natvoer krijgen ze het niet) ben ik hier niet zo streng in met snoepjes. Ik bedoel, wij eten toch ook wel eens McDonalds? ;-)

Cato: Nomnomnomnom (niet in staat haar mening te geven)
Liz: Lekker! Is er meer?
Lieve: (nadat er een stukje naar haar toegegooid is) Meh, ik moet dit niet.
Lush: Waarom zit je hier nu eigenlijk, baasje? Heb je nog niet genoeg foto’s van ons gemaakt? Oh wacht, een stukje! VOETBALLEN IT IS!!!! YIHAAA.

twists5

Conclusie:

De snoepjes vallen maar bij de helft van mijn meiden echt in de smaak. En dan wel bij de twee die werkelijk álles naar binnen schuiven. Die andere twee zijn iets kieskeuriger. Het is jammer dat de Twists best groot zijn, ik moet ze voor mijn katten echt wel veel kleiner maken willen ze het opeten.

Cato: Nomnomnomnom (niet in staat om…) IS ER MEER? (oh ja, ze is fan!)
Liz: Nou, dit mag je wel eens vaker kopen!
Lieve: Conclusie, van wat? Oh. De snoepjes. Ja, ik was ondertussen alweer bezig met mijn beauty ritueel.
Lush: YES, VOETBAL! IK HOUD VAN VOETBALLEN MET DINGEN! WHOEOEOEOE!!!

Eindcijfer: 7

Een vijf, omdat de helft van mijn katten ze daadwerkelijk eet, en twee punten erbij omdat ze er wel helemaal gek op zijn!

Wil je deze Twists nu ook een keer testen? Via deze link kun je GRATIS een zakje bestellen voor je eigen poezels! (geldig tot 30 augustus 2015)

You May Also Like

3 Comments

 1. 1

  Wat leuk geschreven!
  Ik had een tijdje geleden de Felix Twist ook gratis aangevraagd, en mijn katten vinden heerlijk (zo lekker, dat eentje per ongeluk mijn vinger ook op wilde eten.. auw!)
  Ze zijn wel groot idd, ik hield voor allebei een twist in m’n handen zodat ze het zelf konden afkauwen, ging goed!

 2. 2

  Grappige katten review! Ik had ze ook aangevraagd voor onze katten. ze zijn inderdaad wel groot, ik heb ze ook in stukjes gebroken maar ze vinden de snoepjes erg lekker.

 3. 3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge