Het magische tapijt

IMG_0339

Ik geeft jullie vandaag het recept voor dagenlang gegarandeerd speelplezier bij je katten. Het is niet moeilijk, iedereen kan het en ik heb het uitgetest bij zes verschillende katten. Komt ‘ie:

– Ga naar de Kwantum en koop bovenstaande kleedje voor EUR 5,00.

– Wanneer je thuis komt: knip de kaartjes er af (of niet) en leg ‘m midden in je woonkamer.

– Laat het kleedje zo lang liggen als je wilt.

Ik kocht dit kleedje zo’n twee weken terug en ik wist eigenlijk nog niet wat ik er mee moest doen. Omdat ik weet dat mijn katten (en logees destijds) kleedjes heel erg leuk vinden, legde ik het midden in de woonkamer zodat ze er even mee konden spelen. Tot de dag van vandaag ligt hij er nog. Wij noemen ‘m ook wel: Magic Carpet! Bijna ieder moment van de dag ligt er namelijk wel één van mijn poezen op te slapen, te snoozen, te stretchen of te spelen. Wat ook favoriet is? Op het kleedje liggen en ondertussen door heel het huis heen getrokken worden door je baasje. FUN!

Ik schreef al eerder over vreemde plekken in huis die favoriet zijn bij mijn katten. Dit is er eigenlijk ook zo één! Ligt jouw kat ook graag op kleedjes?

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge