Het leven met een kat is leuker want…

IMG_3420
Ons motto van de blog is niet voor niks “Life’s better with a cat. Or seven.”! Het leven met een kat is beter en leuker dan zonder want…

✿ Katten weten álles. Komt er slecht weer aan? Dat weet ik altijd want dan komt Balou dicht bij ons en doet bangig. Heb je visite en ze zijn nergens te bekennen? Dan heb je slecht volk in huis.

✿ Ik heb ooit eens gelezen dat een spinnende kat goed is voor de gezondheid! Ook is het eentonige, brommige geluid perfect om mee in slaap te vallen.

✿ Je hebt altijd iemand om mee te knuffelen, je verhaal aan kwijt te kunnen (psst: honden vertellen je geheimen door, katten echt niet ;-)) en ze houden je altijd gezelschap – ook als je je rot voelt!

✿ Ze maken je iedere dag aan het lachen. Dan is het om hun derpfaces, rare acties of liggen ze in een houding waar je niks van begrijpt. Funny is het wel!

✿ Je hebt eigenlijk nooit troep in huis, troep is speelgoed in hun ogen. Losliggende haarelastiekjes, doppen van flessen, stukjes folie en je verpakkingsmateriaal is al helemaal da bomb: DOZEN.

✿ Ik weet niet hoe dat bij jullie in huis is, maar wij hebben nooit langer dan een uur last van een vlieg, spin of ander klein ongedierte…

Waarom is jouw leven beter met een kat? Laat het achter in de comments!

Share This Story

Lifestyle

You May Also Like

5 Comments

  1. 1
  2. 2

    tijdens het lezen riep ik steeds ‘ja klopt, helemaal mee eens’. Ik vind het ook zo heerlijk om te kijken naar ze als ze slapen. Meestal liggen ze er heel schattig bij en roepen ze echt zo’n aaahhh gevoel op

  3. 3
  4. 4

    Omdat ze ook zo’n heerlijk eigenwijs karakter hebben en lekker doen waar ze zin in hebben. Het leven van een kat moet toch heerlijk zijn.

  5. 5

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge