Friday Snaps: cat edition

Op mijn eigen blog heb ik een tijdje een bepaalde rubriek gehad: Friday snaps. Iedere vrijdag liet ik wat random foto’s zien met een bijbehorende tekst. Nu leek het mij leuk om dit een keer op PAWsome te doen, maar dan natuurlijk wel de cat edition! ;-) Mijn iPhone staat namelijk vol met foto’s van wollige bolletjes, en het is natuurlijk zonde om deze foto’s alleen maar voor mijzelf te houden.

image1_3

Wakker worden met Toettiebol is zoooo gezellig. Tenminste, dat vind ik. Aan haar gezicht te zien deelt ze die mening niet echt met mij.

image2_3

Lush kwam vorige week al online met haar ‘hangjongeren’ artikel. Ze houdt haar titel hoog!

image3

Ach, deze foto kwam ik tegen toen ik een eind terug scrollde op mijn eigen Instagram account. Cato is hier net een klein beertje. ZOOOO LIEF!

image4_2

Ok Liz, do your thing!

image5_2

De HEMA katten collectie van babykleding is zoooo schattig. Het is dat ik zelf geen kind heb, anders zou mijn kind dit sowieso dragen. Dit is een cadeautje voor iemand anders en Lush keurde het ook goed! (net als Balou en Bo voor Nilo deden.)

image6_3

KITTENS! Lieve cinnamon bollies. Ik noem ze cini mini’s <3

image7_2

Dit is maar weer eens een bewijs dat katten in huis hebben super gezellig is: overal waar jij gaat, gaan zij. Ook al moeten ze er voor op een laptop hoes liggen, of een soort van ‘gemakkelijk’ op een veel te dik kussen.

image8_2

Ohhh, is this food for ME!??!!! (Cato zat op de stoel van mijn vriend en ze wilde er niet van af gaan. Hij liet gelijk even aan haar zien wat er op het menu stond.)

image9_3

Lieve met haar nieuwe loverrrrr <3

image10_2

Ik stond voor de spiegel nietsvermoedend mijn outfit te checken. Toen ik bij mijn schoenen aan kwam schrok ik me rot! Ineens zag ik het koppie van Liz, terwijl ik haar daar totaal niet verwacht had. HAHA. Mijn vriend had dit mandje in de kartonnen doos voor de verhuizing gedaan (want, katten en dozen…) en het blijkt nog een succes ook!

image11_3

Daar is ‘ie weer: onze grote beer Dexter! Terwijl we lekker in de tuin zaten sprong meneer regelmatig op de schutting. Even kijken hoe het met de buurt gaat. (maar niet voor lang, na een paar seconde wordt hij er weer afgehaald)

image12_2

Dit is cini mini Beer! Zo’n schattig katertje. En hij heet BEER! Oh my god. Ik had het zo zelf kunnen verzinnen. Zo lief!

image13

Nog een cini mini! Lekker tukken op het schapen vachtje. (oh ja, deze kittens zijn dus niet van mij, maar van de cattery waar al mijn katten vandaan komen. We hebben nog steeds erg goed contact en zo nu en dan ga ik langs om gezellig bij te praten en kittens te kroelen!)

image14_1

Voordat we ons bed opnieuw op konden dekken had Lieve zich gesetteld in het dekbed. Ik geef haar geen ongelijk, het ligt verschrikkelijk lekker!

image16

Ik ontving een super vette SureFlap voerbak voor de dames om te proberen! Maar natuurlijk is de doos weer veel interessanter voor deze dame…

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge