Favoriete kattenspeeltjes

image8_4

Kattenspeeltjes. We hebben er een heleboel in huis en ze we blijven ze ook maar kopen. Herkenbaar? Want al die kleine schattige dingetjes zijn té leuk om te laten liggen en jouw poezenbeest is er vast héél erg blij mee! Hier ligt het nodige door het huis heen verspreidt en staat er een bak vol met schattige knuffeltjes. Maar welke kattenspeeltjes worden er nu écht gebruikt?

image1_4

Deze muis komt van IKEA en is groot favoriet bij Lieve. Als ze ‘m te pakken heeft begint ze helemaal te kirren van enthousiasme en moet iedereen ziet dat ze ‘m te pakken heeft!

image6_4

Een nieuwe favoriet hier in huis: Mr. Veggie! Gekocht op Zooplus. Gewoon een simpele wortel (tomaat?!) waar catnip in zit. En dat catnip is echt geweldig. Mijn katten zijn er dol op! Er zit ook nog een wit broertje bij deze rode veggie, maar waar die gebleven is…??

image4_4

Soms hoef je niet eens ver te zoeken of een heel duur speeltje te kopen: deze oranje items zijn GROOT favoriet! De hammies liggen door heel het huis, ik heb er geloof ik wel 10 van liggen. Lush is er helemaal wild van! Dat andere ding (wuppie?) is de lieveling van Liz. Ze apporteert er zelfs mee! (zie hier!)

image7_4

Hoezo dure speeltjes? Liz is ook gewoon tevreden met een propje papier. En durf die maar eens af te pakken! Ze gaat gewoon grommen. (Check Lush er naast HAHAAH, ze lijkt wel een oude chagrijnige man hahahah)

image5_4

Lenzen doosje kwijt? Kijk maar eens onder je bed of de bank. Hier gaan de katten er vaak mee aan de haal! (gelukkig hebben we er een aantal in huis dus is geen probleem)

 

image2_4

En dit is de bank. Helemaal toegetakeld door de katten, voornamelijk Cato. Die andere drie hebben we het goed afgeleerd, maar Cato blijft de bank gebruiken als krapbaal. Ze luistert direct als je zegt dat het niet mag, maar ja… ik ben ook niet altijd thuis. ;-) We kunnen er nu niet heel erg mee zitten omdat we over drie maanden toch een andere bank krijgen. En een kleed over de leuning doet ook wonderen!

image3_2

Ja, deze bak zit vol met speeltjes en zo nu en dan halen ze er wel eens wat uit maar ze worden niet echt warm van alles. Natuurlijk wel als ik alles tevoorschijn haal om het op de foto te zetten. Dan is het ineens wél interessant. ;-)

 

Wat zijn bij jullie favoriete katten speeltjes? 

You May Also Like

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge