Favoriete Kattenquotes!

Er zijn zoveel leuke quotes te vinden over katten, crazy cat ladies en allerlei andere zaken die met onze lieve furry friends te maken hebben dat ik de leukste heb verzameld. Stiekem kan ik mezelf in alle quotes wel een beetje vinden hahaha.

katten quote 1
Hahaha, oeps. Ik vind mensen die zeggen dat ze katten stom/dom/lelijk/vies/saai vinden kortzichtig. Weet je wel hoe LEUK katten zijn? Enne… Katten’haters’ zijn nooit te vertrouwen ;)!

katten quote 2
Soms, als ik verdrietig ben, wil ik alleen maar knuffelen met de poezen. Ze maken mij bijna altijd wel weer vrolijk of halen een streek uit en dan moet ik daar weer om lachen. Ze voelen het echt aan als je je rot voelt. In ieder geval, altijd als ik mezelf niet helemaal fijn voel komt er altijd wel een kat mij troosten!

katten quote 3
Tja… Deze spreken voor zich toch? Ik ben vast niet de enige die tegen de katten praat – of wel?

Wat is jouw favoriete kattenquote?

You May Also Like

6 Comments

 1. 1
 2. 2

  Zelfs mn dochter van 1,5 jaar praat in dr eigen taaltje tegen de kat. Heeft ze niet van mij toch? Ik zeg altijd als ik de deur uit ga wat ik ga doen of als ik ga koken wat ik ga maken. Hele verhalen krijgt hij aan te horen. Als ik ziek ben wil ik ook alleen maar de kat in de buurt hebben.
  Angeline onlangs geplaatst…Wat zit er in een vluchtkoffer?My Profile

 3. 4
 4. 6

  Haha die quotes blijven leuk! Ik praat ook tegen m’n kat, wel zo gezellig! Echt m’n maatje in huis, volgt me overal waar ik ga en sta.
  Hele leuke kattenblog!! Kom jullie site nu pas tegen:)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge