Een kaartje voor Dierendag!

IMG_3415

Aanstaande zondag, 4 oktober, is het dierendag! Deze dag laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan: onze poezzies worden even flink extra geknuffeld, krijgen duizend kusjes en hun lievelings maaltje voorgeschoteld. Dit jaar hebben we nóg een klein extraatje voor ze: een kaart! Waarom ook niet?

Kaartenwereld.nl vroeg of het ons leuk leek om Dierendag te vieren met een kaartje. Natuurlijk vinden wij dat leuk en zo bestelde ik (Milou) kaartjes met allerlei leuke katten er op! Duhhh.. wat had je anders verwacht? ;-)  Al snel zag ik dat ze ook kaarten met een cadeautje er in verkochten én dat dit ‘cadeautje’ kattensnoepjes waren. Ik bestelde een kaart voor mijn meiden en Woezzie, maar ook verraste ik Manon met zo’n toffe kaart voor haar schatjes!

IMG_3408

kaartenwereld

IMG_3411

De kaart viel gelijk in de smaak! Of nouja, de kaart… de snoepjes! Liz was super blij met dit cadeautje (zie de foto bovenaan :’) ). Het is eigenlijk een super origineel cadeautje voor dierendag! Zo heb je deze kaarten ook met hondenbrokjes.

IMG_3421

Ook bestelde ik nog wat van deze toffe katten kaarten, die altijd wel van pas kunnen komen! Ik vind ze echt heel leuk. De kaarten bestel je stuk voor stuk in de webshop en kun je (soms) aanpassen, maar je kunt er direct een tekst in schrijven en naar de ontvanger sturen. Handig! Ik bestelde ze vrijdagmiddag, stuurde ze naar mijn eigen huis (behalve die voor Manon) en had ze de volgende dag al in huis. Top!

 

You May Also Like

3 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge