De miauwbox (+kortingscode!)

IMG_2518

Vorige week vrijdag kwam bij ons de miauwbox binnen. Precies een goede dag, want dat was Lush haar verjaardag! Zoals je hierboven kunt zien is de miauwbox een box vol leuke speeltjes en snacks. Een echte verrassingsdoos waar we jullie meer over willen vertellen.

De miauwbox is dé maandelijkse verrassingsbox vol met (gezonde) snacks en speeltjes voor je katten. Super leuk, eindelijk een abonnementsbox voor je katten! Wij waren gelijk heel erg enthousiast toen het team van de miauwbox ons mailde met hun idee van de box.

miauwbox

Foto 03-07-15 15 32 20

Hoe werkt het:

Een abonnementsbox betekent dat je maandelijks een box kunt bestellen met een inhoud speciaal voor je fluffies. Maandelijks verandert de inhoud van de box!

Stap voor stap: Je kiest een box uit. Ze hebben de miauwbox voor alle katten én ook een box voor kittens. In de ‘gewone’ miauwbox kun je items verwachten die voor alle katten geschikt zijn, en in de kittenbox natuurlijk alleen voor kittens. Vervolgens kies je hoe vaak je de miauwbox wilt ontvangen. Je kunt kiezen tussen éénmalig of 3 maanden.

Bestellen:

Je bestelt je miauwbox hier. Iedere maand wordt de miauwbox op één dag verstuurd: namelijk de eerste werkdag van de maand.

IMG_2522

Wij kregen de eerste miauwbox binnen en we waren gelijk verrast door de inhoud! Op de website zie je staan dat er minstens zes goodies in de box zitten. Nou, die zitten er zeker in! De box zat prop vol! Voornamelijk met héél veel lekkers en leuke speeltjes. We verwende de poezels gelijk met lekkere snoepjes en ze stuiterde achter de stuiterballen aan. Haha, zo grappig! Wat ook een héél erg leuk extraatje is, is dat er in de box ook een lijst zit met leuke weetjes en tips!

IMG_2512

En uiteindelijk was natuurlijk de doos weer veel interessanter dan de inhoud… katten en dozen. :’)

KORTING!

Omdat wij zo enthousiast zijn over deze box mogen wij onze lezers 10% korting geven! Met de code ‘pawsome10‘ krijg je van 6 t/m 18 juli 10% korting op je bestelling! De boxen zullen in verband met vakanties 25 juli verstuurd worden. Heb je in ieder geval iets om naar uit te kijken! :-)

Hier nog een leuk ‘eerste indruk’ filmpje met onze katten. Manon en ik stuurde filmpjes naar elkaar en besloten spontaan een compilatie van alles te maken en het met jullie te delen omdat we zelf helemaal in een deuk lagen om onze katten!

You May Also Like

2 Comments

  1. 2

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge