Cats Habits: Uit de kraan

uitdekraanAl-tijd als de kraan in de keuken aan gaat, zit Bo binnen tien seconden op het aanrecht (foei!). Ze weet niet hoe snel ze vanuit haar luie slaapplek moet opstaan om keihard naar de keuken te rennen. Ze probeert zich een weg te banen tussen de afwas, de theedoeken en de handzeep om ook maar een straaltje water naar binnen te krijgen. Vers water is natuurlijk het allerlekkerst. Ze krijgen al water uit een waterfonteintje maar de kraan is toch wel helemaal da bomb!

uitdekraan2
Haar oogjes gaan halfdicht en het tongetje gaat razendsnel langs de waterstraal. Vaak zit haar snoetje ook helemaal onder met druppeltjes water.
Eigenlijk mogen ze helemaal niet op het aanrecht komen maar soms is het gewoon zo’n leuk gezicht om Bo’tje uit de kraan te zien drinken… Dan ziet je kattenhart dat wel eventjes door de vingers.

Vinden jouw katten het ook leuk om uit de kraan te drinken?

You May Also Like

10 Comments

 1. 1
 2. 2

  Wat een leuke foto’s!
  Mijn katten doen dit ook, vooral een, die weet ook niet hoe snel ze moet komen als ik een kraan aanzet in huis (keuken, wc, badkamer.. maakt haar niet uit haha)

 3. 3

  Drinken doen ze hier tegenwoordig ook uit een waterfonteintje, maar het is nog steeds heel leuk om met je kop onder de kraan te gaan staan of tegen de straal aan te meppen.. En het baasje maar schoonmaken :p

 4. 4

  Jaaa! 1 van onze ex-katers gaat geregeld zitten wachten bij de kraan totdat wij hem op een zacht straaltje zetten. Aanrecht is hier eigenlijk ook verboden, mjaa.. soms dan..

  Hele leuke blog en mooie foto’s en katten natuurlijk! :D

 5. 5

  wat leuk!! Due van ons hebben waterbakjes maar drinken t liefst zo smerig mogelijk water.. Uit de wc (foei!), uit de plantenbakken als het heel hard geregend heeft, uit de dakgoot van de schuur, van de fontein buiten.. Ga zomaar door :p

 6. 6
 7. 7

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge