Cats Habits: sierkussens

Cats Habits sierkussens

Alle katteneigenaren kennen ze vast wel: de rare gewoonten die katten hebben. Gewoonten verschillen natuurlijk van kat tot kat, maar sommigen komen toch wel heel erg overeen! Want wat moet je nu eigenlijk denken bij bovenstaande foto? Wat doet dit op een kattenblog? Sommige kattenliefhebbers kunnen het misschien wel raden. Ik wist in ieder geval precies wat er aan de hand was toen mijn sierkussens scheef lagen en ik mijn omgevallen ontbijtkom zag.

cats habits sierkussens 2

Ik hoefde enkel het achterste kussen voorzichtig naar me toe te trekken om er achter te komen wie zich er achter had verstopt: Lieve! Lieve en Cato zijn hier eigenlijk de enige twee poezen die dit kunstje dagelijks flikken, het ziet er iedere keer weer grappig uit. Ze hebben zoveel plekjes in huis waar ze lekker kunnen chillen, en toch kiezen ze er iedere keer weer om zich te verstoppen achter de kussens! Ik kan mijn bank serieus dagelijks drie keer opnieuw inrichten, want die kussens blijven nóóit op hun plek zitten!

Herkenbaar voor de kattenliefhebbers? Laat het me weten in de comments!

You May Also Like

3 Comments

  1. 1
  2. 2

    Ja! Herkenbaar! Onze katten liggen graag in een ‘tent’. Ik leg dan het plaid op zo’n manier over de hoeken van de bank dat er een tentje ontstaat= na nog geen drie tellen ligt daar dan een katje te spinnen!

  3. 3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge