Cat Fashion

We kregen laatst een oproepje van een lezeres of we leuke kledingitems konden laten zien die op dit moment te koop is in de winkels. Wij zijn de beroerdste niet en zijn op zoek gegaan naar de leukste CAT FASHION dingen! Kijk mee en shopze ;-)

hmcat
Kennen jullie PUSHEEN de kat? Een heel schattig getekend katje die de leukste en grappige dingetjes “doet”. Dit nachthemd heeft een leuk PUSHEEN printje en is te koop bij de H&M voor €12,99 (klik hier)

hmcat1
Nog een item van de H&M, deze verschrikkelijk foute kersttrui met een pailletenpoes erop. Hij kost €19,99 en met deze trui maak jij toch echt de blitz met kerst! (klik hier)

hmrok
Dan een laatste kledingstuk van de H&M en wel uit de SALE voor maar €7! Dit leuke rokje is toch iets minder heftig als de kattentrui van hierboven maar toch erg leuk. Combineer het met een warme trui, dikke panty en een stel enkellaarzen en je bent good to go! (klik hier)

Schermafbeelding 2015-11-23 om 15.25.27
Hoe cool is deze trui? Comfortabel en helemaal catproof. Je koopt deze trui bij Forever21 voor €16. Zo kom jij de winter wel door toch? (klik hier)

Schermafbeelding 2015-11-23 om 15.25.37
Tot slot hebben we nog een ‘kittig’ onderbroekje. Schattig toch? Dit slipje koop je voor €6 bij -weer- Forever21. Ook leuk om een crazy cat lady cadeau te geven ;-) (klik hier)

Share This Story

Lifestyle, Tip

You May Also Like

3 Comments

  1. 1
  2. 2

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge