BLOCKS by Poopy Cat

Herinner je je dit filmpje nog? Ter promotie van Poopy Cat in Londen fietste de oprichter samen met zijn twee katten van Amsterdam naar Londen. Maar wist je dat Poopy Cat eigenlijk een super tof merk is? Een tijdje terug kwam ik bovenstaand filmpje tegen en maakte ik kennis met BLOCKS. Een heel gaaf speelhuis voor je katten waar heel veel over valt te vertellen!

Eigenlijk wordt alles al uitgelegd in het filmpje hier boven. BLOCKS is een kattenspeelhuis van stevig karton (katten en kartonnen dozen… do I need to say more? ;-) ). Het bestaat uit verschillende elementen en verbindingsstukken waardoor je kunt bouwen zoals jij dat wilt. Je kunt in alle richtingen bouwen, dus het past in ieder huis.

product-4

BLOCKS stimuleert de mentale en fysieke ontwikkeling voor katten van alle leeftijden, wat verveling, overgewicht en ongewenst gedrag voorkomt – Adus Poopy Cat.

product-5
Als je erg creatief bent kun je jezelf helemaal uitleven en een waar kasteel maken voor je kittehs. Haha! Doordat het extra sterk karton is kun je het ook later weer ombouwen en zorgt het voor een lang en leuk gebruik voor je katten!

Voor meer informatie over prijzen, het in en uit elkaar halen van de BLOCKS en alle andere vragen stuur ik je door naar de website van Poopy Cat. Hier staat werkelijk alle informatie goed uitgelegd met handige filmpjes en voorbeelden!

Kende jij BLOCKS al?

Bron foto’s

You May Also Like

3 Comments

 1. 1

  <3 wat leuk! Ik kende het nog niet maar vind het er gaaf uit zien & leuk en origineel dat je het naar eigen idee kunt bouwen en verbouwen :)

 2. 2

  De blocks zijn hartstikke leuk, maar ik vind ze minder stevig dan gehoopt. Ik heb 4 Brits kortharen, de lichtste 4,5 kg en de zwaarste 9,5 kg, en door de brug zakken ze heen. De kleine elementen om te bevestigen trekken ze er gewoon uit. Ik heb nu dus een paar losse elementen staan uit het basispakket, maar een bouwwerk zit er helaas niet in.

  • 3

   Oh dat is jammer! Ik heb er zelf nog geen ervaring mee. Mijn zwaarste brit weegt 4,5 kg en de lichtste 3,5 kg dus ik dacht dat het geen probleem zou zijn, gaat jouw lichtste er ook doorheen?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge