Awesome CATgets #7

Dit keer bij de CATgets rubriek alles voor de verzorging van je kat! Fijne tools en spulletjes die het verzorgen van je lieve fluffies net even wat handiger, fijner en aangenamer maakt.

furminator
Als eerste de Furminator. De meningen zijn erover verdeeld maar ik gebruik hem zo af en toe. Niet te lang en ook niet hardhandig. Bouli en Balou vinden het borstelen met de Furminator prima, soms gaan ze zelf liggen spinnen en draaien zichzelf om zodat ik ook even de andere kant van hun lijfjes meepak ;-). De Furminator is in elke dierenzaak wel te verkrijgen en ook online vind je er genoeg!

nagelschaar
Dan dit nagelschaartje. Mijn katten komen niet buiten en wij hebben gladde vloeren dus hun nagels hebben af en toe een knipbeurt nodig. De achterpoten laat ik aan mijn kattentrimmer over, dat vind ik zelf een beetje eng om te doen haha. (Behalve als het nageltje té lang zou worden dan doe ik het wel.) Maar met de voorpootjes gaat het prima. Dit schaartje knipt fijn en snel.

tandpastaWist je dat je ook de tanden van je kat kunt poetsen? Onze katten hebben een gezond gebit en hebben dit niet nodig, maar er zijn ook katten die (op aanraden van de dierenarts) hun gebit moeten poetsen. Oké, de kat doet het niet maar jij als baasje zorgt hiervoor ;-). Hier heb je speciale tandpasta en een speciale tandenborstel voor!

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge