Awesome CATgets #6

Wisten jullie dat Milou ook een blog heeft waarop ze de allermooiste (en lekkerste!) baksels laat zien? Hoe kan je bakken en koken nog leuker maken? Juist! Door spullen te gebruiken met -natuurlijk- katten erop! Ik laat je vandaag de allerleukste kitty-keukenitems zien in de 6e CATgets.

Schermafbeelding 2015-07-08 om 08.31.22
Deze theedoek bijvoorbeeld! Hoe schattig, een Brits Korthaar op een doekje. Bijna zonde om je vuile vaat er mee af te wassen. Al zou het de afwas een stuk leuker maken met zo’n schattig kattenhoofdje erop… Je kunt hem kopen voor €9,95.

measuring-cat-bowls
Deze wil ik!!! Voor de echte bakfanaten onder ons: measuring cups in de vorm van katten. Hoe tof zijn deze? Hier kun je ze kopen voor ongeveer $24. Ik krijg spontaan zin om de keuken in te duiken als ik deze cups zie haha.

koekjes kat
Of wat dacht je van deze uitsteekvorm van een kat? Voor de allermooiste koekjes! Hoe leuk is het om koekjes te bakken en te versieren met het printje van jouw kat? Je koopt deze uitsteekvorm bij Dille en Kamille voor maar 95 cent!

Schermafbeelding 2015-07-08 om 08.45.44
Tot slot deze hele schattige spatel in de vorm van een zwarte kat. Pannenkoeken omdraaien was nog nooit zo leuk ;-)!

Hebben jullie keukenitems met katten erop?

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge