Awesome CATgets #2

Vorige week zijn we gestart met een nieuwe rubriek: Awesome CATgets. Vandaag is het tijd voor deel twee. We delen weer drie leuke gadgets die te maken hebben met katten!

catmate
Een waterfontein! Bouli, Balou en Bo hebben deze van Cat Mate en ze drinken er heerlijk uit. Stromend water is altijd fascinerend voor katten en daarom is zo’n fonteintje ideaal. Deze van Cat Mate maakt nauwelijks geluid, heel fijn! Ik heb gelezen dat ‘bewegend’ water ook beter is, hierdoor zou er meer zuurstof in het water zitten en blijft het langer vers dan stilstaand water. Je kunt verschillende soorten fonteintjes kopen in verschillende prijscategorieën.

cat_videocam_5
Wat is dit? Ik hoor het je denken. Nou, het is de CatCam, een cameraatje die je om je kat kan hangen en hiermee kun je dan zien wat je kat de hele dag uitspookt. Deze CatCam heeft zelfs nightvision zodat je ook kunt zien wat jouw kat in het donker ziet, hoe gaaf!

cat-radiator-bed
Tot slot vond ik dit te gekke bamboe bedje voor aan de verwarming. Dit zou echt de favoriete plek zijn van een van mijn katten, dat kan ik je verzekeren! Wij hebben (helaas…) geen radiatoren beneden in onze woonkamer dus wij kunnen geen radiatormandjes gebruiken, meh :(

You May Also Like

4 Comments

 1. 1

  Wij hebben een tijdje zo’n fontein gehad die niet speciaal voor katten was maar waar het water wel zo bleef stromen. Vond een van onze katten ook geweldig om uit te drinken. Die catcam lijkt me ook wel grappig, al denk ik dat de meeste van onze katten gewoon liggen te slapen ’s nachts :’)
  Nienke onlangs geplaatst…MUA Romantic EfflorescenceMy Profile

 2. 2

  Leuk weer!
  Ik ontdekte vandaag er toevallig ook een must have:
  Mijn kat houdt er blijkbaar enorm van om gekamd te worden met mijn fluoroze tangleteezer. Ja hoor, niet met de furminator of andere speciale kattenkammetjes… Nope het moet MIJN tangeleteezer zijn. Blijkbaar vindt Pippa die lekker zacht kammen en mag die zelf op haar buikje! Dus nu moet voor mezelf maar een nieuw exemplaar aanschaffen. maar echt heerlijk om te zien hoeveel bolletjes kattenhaar ik weer verzameld heb met kammen. En dat met een happy kat… Dat is het wel weer waard he ;)

  • 3
   • 4

    Oeh, testen ;) Mijn kat is gewoon kortharig trouwens… geen idee of het werkelijk iets doet bij langharigen. Indien wel dan spot ik een gat in de markt, move over furrminator!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge